2012. április 28. XXIII. forduló

Újszász – Nagyiván 2-1 (1-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kaló Róbert - Farkas Gábor, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Balogh Zsolt, Varga II. Krisztián, Szarvák Norbert (Zanócz Péter), Juhász Márk (Győrfi Richárd), - Sipos Zsolt - Mérész Zoltán

Góllövő: Sipos 2 (44. perc, 90. perc)

Nehéz mérkőzés várt ránk a hétvégi fordulóban Nagyiván együttese ellen. Nem a megszokott felállásban léptünk pályára sérülések és egyéb elfoglaltság miatt. Hiányzott Kovács, Szabó valamint Oláh is. Mindezek mellett a hirtelen jött forróság alaposan megnehezítette mindkét csapat játékosainak a dolgát. Rögtön a mérkőzés elején megszerezhettük volna a vezetést, de Varga II. Krisztián nem tudta elpasszolni a labdát a nagyiváni kapus mellett. Több helyzetet is kialakítottunk, de gólt csak a félidő vége előtt sikerült lőni. A 44. percben Balogh húzott el a jobb oldalon, majd az alapvonalról visszafelé cselezett és készítette le lövésre a labdát az érkező Siposnak, aki a kapu jobb oldalába helyezett. A folytatásban többször is megduplázhattuk volna előnyünket, de Mérésznek és Baloghnak sem sikerült túljárni a vendég kapus eszén. Az 52. percben a nagyivániak kevés lehetőségük közül kihasználtak egyet, és kiegyenlítettek. Egy baloldalról beadott labdára Velkey csapott le és emelte át a kimozduló Kaló felett. Már úgy tűnt, hogy döntetlen marad a mérkőzés, amikor a 90. percben Sipos villant újból. Egy védőtől elcsent labdát lőtt a hosszú sarokba. Ezzel a góllal újabb bravúros győzelmet arattunk, amely a látottak alapján teljesen megérdemelt volt.

Ifi: Újszász – Nagyiván 1-1

Góllövő: Szarvák Krisztián

Egy tizenegyesből megszereztük a vezetést, de ismét nem sikerült kapott gól nélkül megúszni a mérkőzést. Be kellett érnünk az egy ponttal.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.