2012. április 22. XXII. forduló

Besenyszög – Újszász 1-1 (0-0)
Besenyszög, 100 néző. vezette: Kormos Gábor

Újszász: Kovács György (Kaló Róbert) - Farkas Gábor, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Szabó Attila, Sipos Zsolt (Szarvák Norbert), Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Balogh Zsolt, Mérész Zoltán (Oláh Tamás)

Góllövő: Juhász Márk (65. perc)

Nagy lehetőséget szalasztottunk el a hétvégi fordulóban, mivel nem tudtunk nyerni Besenyszögön. A tabellán előttünk helyezkedő hazaiak aktívabbak voltak, és főleg pontrúgásokból és kontrából veszélyeztettek, mi viszont tompán és elképzelés nélkül játszottunk. Ennek ellenére sikerült megszereznünk a vezetést a 65. percben. Juhász kapott jó labdát a bal oldalon, majd egyedül vezette és lőtt kapura, amit Hagyó védeni tudott. Az ismétlésnél viszont már nem volt nehéz dolga középpályásunknak, „csak” az üres kapuba kellett rúgnia a labdát. Vezető gólunk előtt Sipos ellen követtek el brutális szabálytalanságot, ami után kényszerű cserét kellett végrehajtani. A több kemény belépővel tarkított mérkőzés 74. percében villant a piros lap, és kiállították a besenyszögiek játékosát. A hátralévő percekben emberelőnyben játszottunk, amit ki kellett volna használni, ehelyett többször beszorultunk a kapunk elé. A nagy nyomást nem bírtuk el, a 80. percben Tóth kiegyenlített, és csak a szerencsének, valamint a megsérült Kovács helyére beálló Kaló bravúrjának köszönhetően tudtuk megtartani az 1-1-es állást. Hetedik mérkőzésünk volt tavasszal, amelyen nem kaptunk ki, viszont ez a mérkőzés volt az, amelyen igazán közel álltunk a vereséghez. Időben észbe kell kapnunk, sokkal többre lesz szükség a továbbiakban, nehéz sorozat vár ránk. Hétvégén hazai pályán fogadjuk Nagyiván együttesét.

 

Ifi: Besenyszög – Újszász 1-1

Góllövő: Mozsár József

A csere nélkül felálló csapatunk egy pontot szerzett a bajnokság élmezőnyéhez tartozó hazaiak ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.