2012. április 14. XXI. forduló

Újszász – Kisújszállás 3-0 (2-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Tóth Pál

Újszász: Kovács György – Ágoston Kristóf, Rézsó Tamás, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Szabó Attila (Szarvák Norbert), Varga II. Krisztián, Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Balogh Zsolt, Mérész Zoltán (Zanócz Péter)

Góllövők: Sipos 2 (15. perc, 74. perc), Balogh (32. perc)

Megszereztük második hazai győzelmünket a kissé tartalékosan felálló Kisújszállás ellen. A 15. percben kerültünk előnybe. Ekkor Mérész nem túl jó lövését Sipos kezelte le a kapu előtt, és senkitől sem zavartatva helyezett a jobb sarokba. Vezető gólunk után szerencsére nem álltunk vissza, a vendégek gyakorlatilag nem tudtak helyzetbe kerülni. Egy veszélyes fejes jegyezhető fel csupán, de a gólvonalon helyezkedő Kovács védeni tudott. A 32. percben megdupláztuk előnyünket. Mérész indította Baloghot, aki átfejelte a labdát a kifutó kapus felett, ami elég volt ahhoz, hogy a játékszer a gólvonal mögé kerüljön. A félidőt követően megmaradt mezőnyfölényünk, veszélyes akciókat vezettünk, és még pontosabban játszottunk, mint az első játékrészben. Ennek eredményeként Sipos megszerezte csapatunk harmadik, saját maga második gólját. Varga II. Krisztián beadását fejelte kapura középpályásunk, amit Láng még elsőre védeni tudott, viszont az ismétlésnél már tehetetlennek bizonyult. Végre sikerült viszonylag jól és eredményesen játszani hazai pályán is. Győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Vasárnap Besenyszögre látogatunk, ahol egy esetleges győzelemmel pontszámban beérhetnénk a hazaiakat.

 

IFI: Újszász – Kisújszállás 3-2

Góllövők: Pető Dániel, Fekete Tamás, Farkas Antal.

Megtört a jég! Megszerezte tavaszi első győzelmét ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.