2012. április 7. XX. Forduló

Karcag – Újszász 2-2 (0-0)
Karcag, 120 néző. vezette: Ágotai Tamás

Újszász: Kovács - Farkas, Rézsó, Szurmai, Varga I. K., (Győrfi) - Szabó, Varga II. K., Sipos, Juhász, - Mérész, Balogh Zs.(Sebők)

Góllövők: Varga II. K. (58. perc), Sipos (60. perc)

Szép idő és nagyszerű pálya fogadott bennünket Karcagon, egyszóval minden adott volt ahhoz, hogy egy jó mérkőzést játsszunk. A legutóbbi idegenbeli győzelmünk után - nem titkoltan - most is három pontért utaztunk vendéglátóinkhoz. Az első félidő nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük, rengeteg volt a hiba és a pontatlanság. A folytatásban aztán felpörögtek az események. Az 58. percben egy szépen felépített támadás után Szabó készítette le lövésre a labdát Varga II. Krisztiánnak, aki 20 méterről óriási gólt ragasztott Móga kapujába. Két perccel később a hosszú eltiltásból visszatérő Balogh Zsolt cselezte be magát a tizenhatoson belülre, ahol szabálytalankodtak vele szemben. A büntetőt a múlt héten elhibázó Sipos most magabiztosan értékesítette. 2-0-s vezetésnél túlságosan megnyugodtunk, és azt hittük, megvan a győzelem, de a karcagi fiatalok nem adták fel. A 67. percben egy szöglet után Kovács Cs. fejelt a kapunkba, majd tíz perccel később, szintén szöglet után Győrfi maradt le a hosszún érkező Szentannairól, aki kihasználta figyelmetlenségünket és 2-2-re alakította a mérkőzést. A hátralévő percekben Rézsónak volt egy veszélyes fejese, amit Móga nagy bravúrral védeni tudott, valamint hazai oldalról egy lövés, de szerencsére Kovács is résen volt. Mivel több lehetőség már nem maradt a gólszerzésre, így be kellett érnünk az egy ponttal. Ebben a mérkőzésben is sokkal több volt, mint amit az eredmény mutat. Hétvégén hazai pályán gyűjthetjük be a pontokat Kisújszállás ellen.

 

Képtár | Picasa

További képek: http://infokarcag.hu/kepek_lista/permalink:karcag-jszasz-2-2-2012-04-07/

 

IFI: Karcag – Újszász 5-1

Góllövő: Ágoston Kristóf

A vezetést sikerült megszerezni csapatunknak, de nem sokkal később egyenlítettek a hazaiak, majd emberhátrányba kerülve nem volt esélyünk a jó eredményre.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.