2011. október 22. X. forduló

Fegyvernek – Újszász 4-2 (2-0)
Fegyvernek, 150 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács - Szabó A., Oláh (Hegedűs), Szurmai, Pomázi,- Földi (Kaló), Juhász, Farkas, Balogh Z. (Zanócz),- Balogh Zs., Móczó

Góllövők: Hegedűs (68. perc), Balogh Zs. (74. perc)

Kitűnően előkészített pályán, hideg, szeles időben kezdődött el a mérkőzés Fegyverneken. A hazaiak már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, kihasználva védekezési hibáinkat. A folytatásban egy újabb védelmi megingás után már háromgólos volt a fegyverneki vezetés. Már szinte elúszottnak tűnt a mérkőzés, amikor a 68. percben Hegedűs fejesével szépítettünk, majd hat perccel később Balogh Zsolt találatával sikerült egygólosra csökkenteni hátrányunkat. Amikor már lendületben voltunk, és az egyenlítésért küzdhettünk volna, ekkor jött Földi térdsérülése (szerencsére nincs komoly baj), ami után hosszú percekig állt a játék. Középpályásunk helyét tartalék kapusunk, Kaló Róbert vette át. A kényszerpihenőből a hazaiak jöttek ki jól. Újabb találatukkal bebiztosították győzelmüket. A fegyvernekiek bebizonyították, hogy nem véletlen eddigi jó szereplésük, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Bár el kell ismerni, hogy kellemes ellenfélnek bizonyultunk, hiányzott az akarás, a küzdelem, mindemellett rengeteg hibával játszottunk. Így nem lehet jó eredményt elérni. Hétvégén Törökszentmiklós csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

Ifi: Fegyvernek – Újszász 0-2 Góllövők: Pető Dániel, Fekete Tamás

Végre jól játszva, emberhátrányban sikerült kétgólos győzelmet aratni ifjúsági csapatunknak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.