2011. szeptember 3. III. forduló

Újszász – Jászárokszállás 0-0
Újszász, 150 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kovács - Földi, Czifra, Pomázi (Szabó G.), Oláh, - Szabó A., Varga, Farkas, Balogh Z., - Hegedűs (Juhász), Balogh Zs.

A harmadik fordulóban hazai pályán fogadtuk Jászárokszállás együttesét. A vendégek eddigi két mérkőzésükből mind a kettőt megnyerték, így nem számíthattunk egyszerű mérkőzésre. Az első játékrész nem sikerült túl eseménydúsra. Rengeteg hibával játszottak a csapatok, és alig alakult ki helyzet a kapuk előtt. A gólhoz Hegedűs állt a legközelebb, de Balogh Zsolt középre passzolt labdájáról centikkel maradt le. A folytatásban a vendégek átvették a mérkőzés irányítását, enyhe mezőnyfölényben játszottak, de ezt nem tudták gólra váltani. Mivel egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találni, így igazságosnak mondható döntetlen született. Még mindig várat magára idei első győzelmünk, a következő lehetőség a három pont begyűjtésére Kunszentmártonban lesz.

 

További szeptemberi mérkőzéseink:

09.10. 16:30 KUTE – Újszász
09.17. 16:00 Újszász – Karcag
09.24. 16:00 Kisújszállás – Újszász

 

IFI: Újszász – Jászárokszállás 4-2 Góllövők: Pető Dániel (2), Szarvák Krisztián (2)

Gólban gazdag mérkőzésen szerezte meg első győzelmét ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.