2011. augusztus 20. I. forduló

Szajol – Újszász 5-0 (2-0)
Szajol, 250 néző.
Vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kaló - Szabó A., Szurmai (Földi), Ágoston, Czifra, - Szabó G., Varga, (Zanócz), Farkas, Juhász, - Balogh, Hegedűs

Augusztus 20-án Szajolban kezdődött meg számunkra az új szezon. A legutóbbi bajnoki mérkőzésünk kezdő tizenegyéhez képest mindössze öten szerepeltek most is a csapatban. Kovács Gyuri lett volna a hatodik játékos, de a kezdő sípszó előtt fél órával derült ki, hogy érvényes sportorvosi engedély híján nem léphet pályára kapusunk. Amilyen rosszul indult, ugyanolyan rosszul folytatódott számunkra a mérkőzés. Már az első tíz percben kétgólos hátrányba kerültünk, mindkétszer Bogdán vette be Kaló kapuját. A gyorsan bekapott gólok után sikerült rendezni a sorokat, bár veszélyt így sem jelentettünk a szajoliak kapujára. A folytatásban ismét a hazaiak akarata érvényesült, a mérkőzés utolsó húsz percében háromszor is bevették kapunkat, így kiütéses vereséget szenvedtünk. Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen nagy változásokon ment keresztül csapatunk. Ennél azonban mindenképpen többre lesz szükség játékban és hozzáállásban egyaránt. A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk Csépát, ami szintén nem lesz könnyű 90 perc.

 

IFI: Szajol-Újszász 6-0

Nem sikerült a rajt a „vészkapussal” felálló ifjúsági csapatunknak sem. Fél tucat gólt kaptak az első mérkőzésen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.