2011. június 11. XXIX. forduló

Újszász – Karcag 1-2 (1-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Bathó Vendel

Újszász: Kovács - Farkas, Rézsó, dr. Katona, Lengyel, - Czifra (Földi), Sipos, Szurmai, Juhász, - Mérész (Szabó), Balogh.

Góllövő: Balogh (30. perc)

Lassan végéhez közeledik az idény. Lejátszottuk utolsó hazai mérkőzésünket, ahol nem sok sikerrel jártunk. Ellenfelünk egy szervezett, fiatal karcagi csapat volt. Már a 15. percben hátrányba kerültünk. Egy erősen lesgyanús helyzet után Kovács vette be névrokonának kapuját. Tíz perccel később már kétgólosra nőtt a hátrányunk. Ekkor dr. Katona próbálta kifejelni Balogh R. lövését, de csupán megcsúsztatni tudta, ami védhetetlenül vágódott kapunkba. A 30. percben Farkas beadásából Balogh Zsolt szépített, majd pár perccel később kis híján kiegyenlített, de lövését Móga szép mozdulattal védte. A második félidőben nem sikerült ledolgozni a hátrányunkat, a kapura nem jelentettünk veszélyt. Csak a szerencsén múlott, hogy nem növelték góljaik számát a karcagiak. Gyenge teljesítményt nyújtottunk, mindenképpen megérdemelt a jól játszó vendégek győzelme. A záró fordulóban a kiesés rémétől fenyegetett Jászárokszállásra látogatunk, amely hasonlóan a többi csapathoz, számunkra sem lesz kellemes kiruccanás.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Bálint Ferenc, Konka Ottó, Szurmai Tibor

 

Ifi: Újszász – Karcag 1-0 Góllövő: Pető Dániel

Nagy küzdelemben egy szép szabadrúgás góllal sikerült két vállra fektetni a bajnokság második helyezettjét.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.