2011. május 21. XXVI. forduló

Újszász – Jászapáti 1-1 (0-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Munkácsi László

Újszász: Kovács- Farkas, Rézsó, dr. Katona, Czifra (Kurucz), - Földi (Ágoston), Sipos, Szurmai, Juhász, - Balogh, Mérész.

Góllövő: Rézsó (60. perc)

A 26. fordulóban Jászapáti csapatát fogadtuk. A vendégek szerezték eddig a legkevesebb gólt a bajnokságban, és jelenleg minden pontra égető szükségük van ahhoz, hogy jövőre is a megyei 1. osztályban szerepeljenek. Ennek tudatában léptünk pályára, és szerettük volna megszerezni a kötelezőnek vélt győzelmet. Nagy lépést tehettünk volna efelé, ha a mérkőzés elején kezezés miatt megítélt büntetőt Sípos értékesíti, de az eddigi biztos lábú ítéletvégrehajtónk most meglepő módon elhibázta a lehetőséget. A vezetést a második félidő 60. percében sikerült megszerezni. Ekkor Mérész szögletét Rézsó csúsztatta a jászapáti kapuba. Többször bebiztosíthattuk volna a győzelmet, de újabb gólt nem sikerült szereznünk. Már zsebben érezhettük a három pontot, amikor jött az, amire valószínű, hogy a vendégek sem számítottak. A mérkőzés utolsó percében egy kontratámadás után Menyhárt kiegyenlített. Ezzel egyetlen lehetőségüket gólra váltották. Már megnyert mérkőzést adtunk döntetlenre, elsősorban helyzet kihasználásunknak „köszönhetően”. Hétvégén Szajol ellen javíthatunk.

 

IFI: Újszász – Jászapáti 1-0 Góllövő: Varga Tamás

Megtört a jég! Hosszú idő után újra nyerni tudott ifjúsági csapatunk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.