2011. április 16. XXI. forduló

Kunszentmárton – Újszász 1-5 (0-2)
Kunszentmárton, 50 néző. Vezette: Nemes Zoltán

Újszász: Kovács (Nagyistván) - Ágoston (Szabó), Rézsó, dr. Katona, Lengyel, - Balogh, Sipos, Szurmai, Juhász, - Mérész, Konka.

Góllövők: Rézsó (3) (14. 54. 74. perc), Lengyel (30. perc), Sipos (84.perc)

 

Képtár | Picasa

Fotó: www.kunszentfoci.hu

 

Egyhetes szünet után Kunszentmártonban léptünk pályára, ahol egy megfiatalított hazai csapat várt ránk. Nem a legjobb előjelekkel utaztunk el soron következő mérkőzésünkre, ugyanis öt játékosunk: Farkas, Czifra, Varga, Győrfi és Nózsi sem állt a csapat rendelkezésére. Az első játékrészben két pontrúgásból 2-0-ás előnyre tettünk szert. Előbb Rézsó, majd Lengyel vette be a kunszentiek kapuját. A hazai oldalról Határ A. szépíthetett volna, de a megítélt büntetőt a kapu mellé rúgta. Nem úgy, mint Oláh, aki a második félidő 57. percében egy szöglet utáni kavarodást követően talált a hálónkba. Ezután ismét Rézsó percei következtek. Az 54. és a 74. percben is betalált, ezzel már háromgólos volt előnyünk. A 84. percben Sípos adta meg a kegyelemdöfést, aki góljával beállította az 1-5-ös végeredményt. Végre megvan első „igazi” győzelmünk, ráadásul öt gólt rúgva. Az előző mérkőzésekhez képest lényegesen jobban játszottunk, főleg a második félidőben egészen formás támadásokat vezettünk a nem túl nagy ellenállást kifejtő, és olykor már hitüket vesztett hazaiak ellen. Külön öröm a győzelem mellett, hogy Juhász Márk után újabb ifjúsági játékosunk mutatkozott be a felnőtt csapatban Ágoston Kristóf személyében. Mindenképpen meg kell említeni idősebb játékosaink teljesítményét, külön Rézsó Tamásét, aki hosszú sérülés után három góllal tért vissza. Ezzel a magabiztos győzelemmel reméljük, elindul egy jó sorozat. Hétvégén, hazai pályán a listavezető Nagyiván dolgát szeretnénk megnehezíteni.

 

 

Ifi: Kunszentmárton – Újszász 3-2

Góllövők: Földi Gergő, Kurucz Csaba

 

Képtár | Picasa

Fotó: www.kunszentfoci.hu

 

Bosszantó vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk. Kétszer is vezettünk, de az emberhátrányban lévő hazaiak előbb egyenlítettek, majd egy szabadrúgás góllal a győzelmet is megszerezték.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.