2010. november 13. XIV. forduló

Karcag – Újszász 0-2 (0-1)
Karcag, 100 néző, vezette: Kormos Gábor

Újszász: Kovács Gy. - Farkas, Rézsó, dr. Katona, Lengyel, - Sipos, Szurmai, Mérész (Kovács Sz.), Varga K. - Balogh, Konka (Czifra)

Góllövők: Mérész (24. perc), Konka (52. perc)

Kitűnő talajú pálya, ideális futballidő, és egy lendületes fiatal karcagi csapat várt ránk a 14. fordulóban. Célunk az volt, hogy a négy mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatunkat folytatni tudjuk. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a hazaiak birtokolták többet a labdát. Védekezésünket sikerült jól megszervezni, így komolyabb veszély nem alakult ki a kapunk előtt. Az első lehetőség Varga előtt adódott, aki 20 méterről lövésre szánta el magát. Labdája egy védőn megpattanva a bal felső sarokba tartott, de Móga hatalmasat nyújtózva, kapufára tolta azt. Pár perccel később már nem volt ekkora szerencséje. Rézsó szokásos szöglettel felérő bedobását Balogh csúsztatta meg, a hosszún érkező Mérész egészen közelről, a kapufa segítségével juttatta a labdát a hálóba. Kis híján sikerült megduplázni előnyünket egy hasonló szituációból. Ismét Mérész került gólhelyzetbe, ám védője nemes egyszerűséggel lerántotta a tizenhatoson belül. A büntető elmaradt, így egygólos előnnyel térhettünk szünetre. A folytatásban az idő nekünk dolgozott, a hazaiak próbálkoztak, de csupán kapufáig jutottak. Az 52. percben Balogh jobboldali beadását Konka fejelte a kapuba. Ezzel a góllal sikerült bebiztosítani második idegenbeli győzelmünket. Taktikus, fegyelmezett játékunknak köszönhetően újabb három pontot szereztünk, ezzel a negyedik helyre jöttünk fel a tabellán.

 

Ifi: Karcag – Újszász 0-0

Mindkét oldalon megvolt a lehetőség a gólszerzésre, de a hálók érintetlenek maradtak. Így nem is lehetett más eredmény, mint gólnélküli döntetlen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.