2010. október 24. XI. forduló

Jászapáti – Újszász 0-1 (0-1)
Jászapáti, 100 néző, vezette: Bogár Gergő

Újszász: Kovács Gy. - Lengyel, Rézsó, dr. Katona, Czifra, - Sipos, Mérész, Szurmai, Dóra, (Varga K.), - Balogh, (Kovács Sz.), Czibak, (Farkas).

Góllövő: Czibak (40.perc)

 

Czibak Attila mindig megkeseríti a jászapátiak életét

Fotó: Tajti Gábor

 

Megszereztük első idegenbeli győzelmünket Jászapátin. A vendéglátókról tudni kell, hogy általában hazai pályán szerzik pontjaik nagy részét, és egy csapat sem mehet biztosra ellenük. Kellemes, futballra ideális időben kezdődött meg a mérkőzés. A múlt héthez hasonlóan most is a vendégeké volt az első lehetőség, de Kovács hárítani tudott. A folytatást is sikerült lemásolni. A mi helyzeteink következtek, melyeket sorra ki is hagytunk. A 40. percben mégis megszereztük a vezetést. Sipos mesteri átadásából Czibak vette be egykori csapatának kapuját. Egygólos előnnyel térhettünk szünetre, ami a lehetőségek alapján lehetett volna akár kettő vagy három is. A folytatásban a hazaiak nagy erőket mozgósítva megpróbáltak mindent megtenni az egyenlítésért. A legközelebb Bobák állt ehhez, de szabadrúgását Kovács óriási bravúrral védeni tudta. A végére beszorultunk a kapunk elé, de védekezésünk nem ingott meg, így kapott gól nélkül hoztuk a mérkőzést. Nagyon fontos három pontot szereztünk Jászapátiban. Győzelmünkkel a 4. helyre jöttünk fel a tabellán. A következő fordulóban szintén idegenben, Szajol otthonában gyarapíthatjuk pontjaink számát.

 

Ifi: Jászapáti – Újszász 2-3 Góllövők: Juhász Márk, Banka Alex, Kurucz Csaba.

Két vesztes mérkőzés után újra nyerni tudott ifjúsági csapatunk. Első mérkőzésén góllal mutatkozott be új játékosunk, Kurucz Csaba.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.