2010. október 16. X. forduló

Újszász – Besenyszög 2-0 (2-0)
Újszász, 100 néző, vezette: Tyukodi András

Újszász: Kovács Gy. - Lengyel, Czifra, dr. Katona, Varga K. - Sipos, Szurmai, Mérész, Dóra (Győrfi), - Czibak, Balogh (Kovács Sz.)

Góllövők: Lengyel (30. perc), Sipos (48. perc)

Három vesztes mérkőzés után újra győzelmet ünnepelhettünk. Ellenfelünk az a Besenyszög volt, aki ellen elég jó hazai mérleggel rendelkezünk. Ez a sorozat szerencsére ezúttal sem szakadt meg. A mérkőzés első nagy helyzete a vendégek előtt adódott. Tóth maradt őrizetlenül a tizenhatosunkon belül. Bal sarokra tartó lövését Kovács hárítani tudta. Sikerült nekünk is helyzeteket kialakítani, de a gólra egészen a 30. percig kellett várni. Ekkor Mérész szögletét Lengyel fejelte a besenyszögi kapu jobb felső sarkába. Ez a gól alaposan megfogta a vendégeket. Átvettük a mérkőzés irányítását, újabb és újabb lehetőség nyílt a gólszerzésre. A 48. percben Czibak jó ütemben tolta meg a labdát Szalai mellett, aki csak szabálytalanul tudta megállítani. A jogos büntetőt Sipos magabiztosan értékesítette. Megnyugtató előnnyel fordulhattunk. A második félidőben végig a kezünkben volt a mérkőzés irányítása. Védekezésünk az elmúlt hetekhez képest jóval stabilabbnak bizonyult. Szép támadásokat vezettünk, megvolt a csapatban a kellő lendület. Bár újabb gólt nem sikerült szerezni, győzelmünk mindenképpen megérdemelt. A kidolgozott helyzetek alapján, akár több góllal is nyerhettünk volna. Bízunk benne, hogy ezzel a győzelemmel új lendületet kap a csapat, amely kitart az őszi szezon hátralévő öt mérkőzéséig.

 

Ifi: Újszász – Besenyszög 0-1

Több meghatározó játékosát nélkülöző, szinte serdülőkorú játékosokkal felálló csapatunk a mérkőzés utolsó perceiben kapott góllal egygólos vereséget szenvedett.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.