Szeptember 18. VI. forduló

Újszász – Kunszentmártoni TE 2-0 (1-0)
Újszász, 200 néző, vezette: Csukás András

Újszász: Kovács Gy. - Farkas, Rézsó, (Czifra), dr. Katona, Lengyel, - Sipos, Szurmai, - Balogh, (Varga K.), Mérész, (Dóra), Czibak, (Kovács Sz.), - Konka.

Góllövők: Konka (17. perc), Varga K. (90. perc)

Igazi rangadó várt ránk a 6. fordulóban. Ellenfelünk a szezont remekül kezdő kunszentmártoni együttes volt. Ezt bizonyítja az eddig megszerzett 12 pontjuk, és a tabellán elfoglalt helyezésük. Mindenképpen győznünk kellett ahhoz, hogy tartani tudjuk a lépést az előttünk álló csapatokkal. Erre a mérkőzésre már sérültjeink is felépültek, így bizakodóan vártuk az összecsapást. Nagy küzdelem alakult ki a pályán, enyhe fölényünket a 17. percben sikerült gólra váltani. Mérész végzett el szabadrúgást a bal oldalról. Erőből, laposan lőtte be a labdát, amire Konka érkezett, és egészen közelről passzolta a labdát a kunszentiek kapujába. A 32. percben egyenlíthettek volna a vendégek. Oberna tört be a tizenhatosunkra, akit Farkas és dr. Katona csak szabálytalanul tudott megállítani. A játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Sipos K. végezte el. Jobb sarokra tartó lövését Kovács György bravúrosan hárította. Sikerült megtartani egygólos előnyünket. A második félidőben többször is eldönthettük volna a mérkőzést, ha pontosabbak vagyunk, és jobb megoldást választunk egy-egy szituációnál. Saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a kihagyott helyzetek miatt. Szerencsére vendégek oldaláról sem született válasz, bár voltak „meleg” pillanatok a mi kapunk előtt is. A 90. percben nyugodhattunk meg. Sipos Zsolt szögletéből a hosszún érkező Varga Krisztián szerezte meg második gólunkat. Ezzel sikerült bebiztosítani győzelmünket.

 

Ifi: Újszász – Kunszentmárton 2-3. Góllövők: Nagy Ákos, Juhász Márk.

Változatos, sok gólt hozó mérkőzésen veszítette el veretlenségét ifjúsági csapatunk. A vendégek szereztek vezetést, amit még az első félidőben sikerült megfordítani. Több mint egy félidőn át emberelőnyben játszottunk, ennek ellenére a kunszentiek előbb egyenlítettek, majd a győzelmet is megszerezték. Így a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.