Szeptember 11. V. forduló

Abádszalók - Újszász 0-0
Abádszalók, 100 néző. Vezette: Nemcsik László

Újszász: Kovács Gy. - Farkas, Czifra, dr. Katona, Varga K.(Győrfi)- Lengyel, Szurmai, - Sipos, Kovács Sz.(Gara), Czibak, - Konka.

Nem a legjobb előjelekkel utazhattunk el soron következő mérkőzésünkre, Abádszalókra. Már hét közben eldőlt, hogy négyen nem tudják vállalni a játékot. Mérész és Rézsó sérülés, míg Balogh és Dóra munkahelyi elfoglaltság miatt volt távol. Kellemes időben, de játékra alkalmatlan pályán kezdődött a mérkőzés. Természetesen játékot egyik csapat sem tudott kialakítani, mivel labdát vezetni és passzolni szinte lehetetlen volt a nagy vízben. Küzdelem és sárdagasztás jellemezte az egész kilencven percet. Mindkét oldalon voltak gólszerzési lehetőségek. A mieink közül Lengyel állt a legközelebb ehhez. Sipos szöglete után lőtt kapura, de a gólvonalon helyezkedő védő és a kapus együttes erővel hárítani tudtak. Vendégoldalon is feljegyezhető egy-két veszélyes lövés, de szerencsére Kovács mindig a helyén volt. Gólt egyik csapatnak sem sikerült szerezni, így nem is lehetett más eredmény, mint 0-0-ás döntetlen. Bíztunk benne, hogy ezen a mérkőzésen sikerül megszakítani rossz sorozatunkat, ugyanis Abádszalókon elég régóta nem nyertünk már. A győzelem elmaradt, viszont idegenben szereztünk egy pontot, amit mindenképpen meg kell becsülni!

A további mérkőzéseink:

2010.09.18. 15:00 Újszászi VVSE – Kunszentmártoni TE
2010.09.25. 15:00 Nagyiváni KSE – Újszászi VVSE
2010.10.02. 14:00 Újszászi VVSE – Törökszentmiklósi FC

 

Ifi: Abádszalók – Újszász 0-4 Góllövők: Földi Gergő, Ágoston Kristóf, Nagy Gábor, Juhász Márk.

Ifjúsági csapatunk folytatta kitűnő szereplését, ezúttal Abádszalók fiataljai ellen arattak magabiztos 4-0-ás győzelmet. Ez azt jelenti, hogy négy győzelemmel és egy döntetlennel, 15-4-es gólaránnyal veretlenül vezetik a bajnokságot! A hétvégén igazi rangadó vár rájuk. A második helyezett Kunszentmárton csapata ellen bizonyíthatnak.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.