Megyei I. osztály 18. forduló - 2010. február 28.

A szezonnyitó mérkőzésen az Újszász csapatát fogadtuk hazai pályán. A sáros, mély talajú pályán lejátszott mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Jászapáti VSE – Újszász VVSE 1-1 (0-0)
Jászapáti, 100 néző. Vezette: Munkácsi László

Jászapáti VSE: Tajti J. – Illés, Horváth R., Menyhárt, Tajti Zs., Kovács (Szabó), Tóth (Oláh G.), Abonyi, Gazsó, Torba (Gulyás P.), Horváth Zs. Edző: Lódi László

Újszász VVSE: Kovács – dr. Katona K, Sipos Zs., Czifra Gy., Varga K. – Dóra Á., Pápay, Szőllősi Sz. (Varga P.), Szurmai T., – Mérész Z., Konka Cs. (Püspöki). Játékos-edző: Mérész Zoltán.
Gólszerző: Horváth Zs. (73. perc) ill. Szőllősi (53. perc)
Sárga lap: Horváth R. (59. perc) ill. Pápay (72. perc)

 

Picasa

Fotó: Tajti Gábor

 

A mérkőzés szép napsütéses időben, és a körülményekhez képest jól előkészített pályán zajlott. Az első félidőben inkább a mezőnyben folyt a játék, a kapuk ritkán kerültek veszélybe. A második félidő 53. percében egy bal oldali beadás után a vendégcsapat játékosa, Szőllősi Szabolcs talált a hazai kapuba. Ez után a hazai csapat mestere, Lódi László öt perc alatt három cserével átszervezte a hazai csapatot, amely támadó felfogásban kezdett játszani. Ezáltal a védekezés szellősebb lett. A vendégcsapat egy kontrából akár el is dönthette volna a mérkőzést, de elhibázták a ziccert. A 73. percben sikerült az egyenlítés. Horváth Zsolt fordult le a vendégvédőről, és a kapufa segítségével a hálóba került a labda. A végén volt még egy Gazsó által szerzett kapufája az apáti csapatnak. Összességében a vendégcsapat a második félidő elején eldönthette volna a mérkőzést, de a végén viszont a hazai csapat szerezhette volna meg a győzelmet, így a döntetlen igazságosnak mondható.

Lódi László: Mind két csapat előtt le a kalappal, hatalmas küzdelem volt a mély talajon.

Mérész Zoltán: A mérkőzés pozitívuma, hogy négy hó nap után füvön tudtunk játszani.

Ifi: 0-0

Tajti Gábor

Forrás: jaszapativvse.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.