2017. április 1. XXI. forduló

Tiszaföldvár – Újszász 0-0
Tiszaföldvár, 80 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács Györg – Fekete Tamás (Szabó Gábor), Tóth Nándor, Rédei Csaba (Paplanos Ádám), Veréb Dániel, Szurmai Tibor, Rézsó Péter (Gergi Róbert), Veréb Viktor, Sipos Zsolt, Gazdag Gyula, Szarvák Krisztián

Nem sikerült megismételni az elmúlt fordulóban mutatott eredményes játékunkat Tiszaföldváron. A hazaiak sokkal motiváltabbak, harcosabbak voltak az egész mérkőzés során, mi pedig csupán árnyékai önmagunknak. Már az első félidőben eldönthették volna a három pont sorsát vendéglátóink, de sem az üres kapuba, sem pedig büntetőből nem tudtak a kapunkba találni, amely természetesen a bravúrt bemutató Kovács Györgynek volt köszönhető. A második félidőben sem változott sokat a játék képe, a hazaiak kihagyták helyzeteiket, mi pedig szinte veszélytelenek voltunk a kapura. Az egyetlen, aminek örülhettünk ezen a napon, hogy megúsztuk kapott gól nélkül, és nem szenvedtünk vereséget. Jelentős javulásra lesz szükség ahhoz, hogy a következő fordulóban pontot, pontokat szerezzünk hazai pályán Jászfényszaru ellen.

Szurmai Tibor

 

Kovács György büntetőt (is) védett

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.