2016. november 5. XIII. forduló

Tiszafüred – Újszász 2-0 (2-0)
Tiszafüred, 150 néző. vezette: Kiss Attila

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Tóth Nándor, Veréb Dániel, Szurmai Tibor (Szabó Gábor), Dóra Ákos, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Polgár Zoltán, Győrfi Richárd (Gergi Róbert)

Eltiltás és sérülések nehezítették amúgy sem egyszerű dolgunkat hétvégén, Tiszafüreden. Mindezek ellenére nem vallottunk szégyent. Az első fél órában egészen jól tartottuk magunkat, sőt talán még nagyobb lehetőségeink is lehettek volna, ha a végjátékban pontosabbak vagyunk. A 33. percben az addig szinte semmit sem mutató hazaiak egy szerencsétlen öngóllal megszerezték a vezetést. Már majdnem véget ért az első félidő, amikor a 44. percben egy hulló labdát Pesti észlelt a leghamarabb és ért oda mindenkit megelőzve a leggyorsabban, majd passzolta azt a kapunkba. 2-0-ás hátránnyal fordulhattunk. A második félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán kevés helyzettel. A hazaiak kapufáig jutottak, mi pedig kapussal álltunk szemben, de ez is kevés volt ahhoz, hogy gólt szerezzünk. Így maradt az első félidőben kialakult eredmény, ami látszólag sima tiszafüredi győzelmet mutat, ám valójában sokkal több lehetett volna ebben a mérkőzésben a mi részünkről. Hétvégén ismét idegenben, a 2. helyezett Jászárokszállás otthonában lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.