2016. október 22. XI. forduló

Szajol – Újszász 4-0 (4-0)
Szajol, 100 néző. vezette: Telek András

Újszász: Kovács György – Fekete Tamás, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Tóth Nándor, Rézsó Péter (Dóra Ákos), Polgár Zoltán (Gergi Róbert), Sipos Zsolt, Gazdag Gyula, Paplanos Ádám (Szabó Gábor)

Súlyos vereséget szenvedtünk a bajnokság 11. fordulójában, Szajolban. A hazaiak számítottak a mérkőzés esélyesének, azt viszont nem gondoltuk, hogy ilyen óriási különbség lesz a két csapat között. Még szinte el sem kezdődött a mérkőzés, amikor az 5. percben Lucza egy távoli lövésből megszerezte a vezetést a szajoliak számára. Öt perccel később egy szöglet után Bezzeg fejelt a kapunkba, és ezzel már kétgólos hátrányban voltunk. Továbbra sem álltak le vendéglátóink, a 14. percben Győrfi, a 25. percben pedig ismét Lucza talált a kapunkba, így szűk fél óra alatt eldőlt a mérkőzés. A folytatásban már a szajoliak sem erőltették annyira a támadásokat, mi pedig teljesen erőtlenek voltunk, így gólt ismét nem szereztünk. Megmaradt az első félidőben kialakult 4-0-ás végeredmény. Az eredmény mellett még elszomorítóbb, hogy játékban és akarásban is messze elmaradtunk az elvárhatótól. A következő fordulóban Csépát fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.