2016. május 8. XVII. forduló

Újszász U16 – Jászfényszaru U16 7-0 (5-0)
Újszász, vezette: Szabó Mihály

Újszász U16: Fehér Bálint (Balogh Mihály) – Berényi Zsolt, Varga Károly, Kiss Imre, Paplanos Kristóf (Debrei Tamás), Becskereki László, Nagy Péter (Sampei Alex), Dalmadi Dávid (Farkas Levente), Pomázi Bálint, Gergi Róbert, Németh Márk (Paplanos Ákos)

Góllövők: Gergi Róbert 4(6., 10., 43., 67. perc), Pomázi Bálint 2(36,. 42. perc), Paplanos Ákos (64. perc)
Kiállítva: Varga Károly (72. perc)

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, és akár nagyobb arányú is lehetett volna győzelmünk, a fiatal ám nagyon ügyes jászfényszarui csapat ellen.

 

Újszász U19 – Jászfényszaru U19 3-4 (0-4)
Újszász, vezette: Szekeres Zsolt

Újszász U19: Urbán Miklós – Balázs István, Dancz Dávid, Kanálos Róbert, Szűcs Dénes, Szarvák Zsolt, Gulyás Zsolt, Bugyi Balázs, Szabari Rajmond, Kanalas Renátó, Paplanos Ádám

Góllövők: Paplanos Ádám 2(71., 85. perc), Szarvák Zsolt (67. perc)
Kiállítva: Gulyás Zsolt (69. perc)

Eseménydús 90 percen van túl U19-es csapatunk. Az első félidőben négygólos hátrányba kerültünk és úgy tűnt eldőlt a mérkőzés, ám a folytatásban húsz perc alatt három gólt is szereztünk. Az egyenlítés sajnos már nem sikerült, így vereséget szenvedtünk a hét gólt, kilenc sárga és két piros lapot hozó mérkőzésen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.