2016. április 10. XIII. forduló

Újszász U16 – Tiszafüred U16 1-4 (0-3)
Újszász, vezette: Szabó Mihály

Újszász U16: Balogh Mihály – Berényi Zsolt (Sampei Alex), Kocza Gergő, Kiss Imre, Becskereki László, Paplanos Kristóf, Dalmadi Dávid, Gergi Róbert, Pomázi Bálint (Farkas Levente), Kanalas Márió (Nagy Péter), Németh Márk (Debrei Tamás)
Góllövő: Becskereki László (90.perc)

Nem tudtuk megnehezíteni a bajnokság egyik fő esélyesének a dolgát, bár voltak gólszerzési lehetőségeink, csupán szépíteni tudtunk az utolsó percben egy tizenegyesből.

 

Újszász U19 – Tiszafüred U19 2-2 (2-1)
Újszász, vezette: Borók Károly

Újszász U19: Urbán Mikló – Szűcs Dénes, Konka Csaba, Kanálos Róbert, Kovács Sándor, Kenyó Márk, Szarvák Zsolt, Dancz Dávid, Bugyi Balázs (Balázs István), Gulyás Zsolt, Soltész Dávid

Góllövők: Kenyó Márk (2. perc), Szűcs Dénes (39. perc)

Kiállítva: Kovács Sándor (80.perc)

Kétszer is megszereztük a vezetést az esélyesebb vendégekkel szemben, de mindkétszer egyenlíteni tudtak. Az utolsó tíz percben emberhátrányba kerültünk, de az eredmény már nem változott.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.