Alaposan beindultak a nagy klubok a téli átigazolási időszakban, amely ezúttal komolyan érinti az Újszászi VVSE labdarúgó szakosztályát is.

Várható volt, hogy felfigyelnek házi gólkirályunk, Gazdag Gyula teljesítményére, akit a Manchester United szerzett meg, és ezzel végre összeállt a Rooney-Gazdag támadó kettős, jelentősen enyhítve Luis Van Gaal csatárgondjait.

 

 

Régóta csábította már Rédei Csabát a Borussia Dortmund, aki néhány nappal ezelőtt rábólintott a németek ajánlatára, és sárga-feketébe öltözött. A transzfer összege nem publikus, de sokat fizettünk.

 

 

Nem tudtuk megtartani csapatkapitányunkat, Juhász Márkot sem, aki aláírt az Újpesthez. Pedig gyanakodhattunk volna, mert kölcsönkért a technikai vezetőnktől egy szépen fogó tollat, majd jelezte, hogy nem tud jönni az utolsó edzésre.

 

 

Még nem kezelhető tényként, de a Veréb-ikreket, Danit és Viktort el akarja ragadni a Fradi-sas. Egyelőre még csak próbajátékon voltak a Groupama Arénában, de számunkra rossz hír, hogy a sas ragaszkodik hozzájuk.

 

 

Mindezek után valamit tennie kellett a szakosztályvezetésnek, ezért leigazoltunk három viszonylag ismeretlen dél-amerikai játékost, akik már újszászi mezbe is öltöztek. Kint laknak a focipályán, labdaügyesek és szorgalmasak, megengedtük nekik, hogy edzenek, egyelőre persze még csak a fű kettőn.

 

 

Friss hír, hogy az őszi gólínség enyhítésére valószínűleg reaktiváljuk az ificsapat edzőjét, Czapkó Róbertet. Egy minialapozás után Capi máris kitűnő erőállapotba került, és alig várja a bajnoki rajtot.

 

 

Végre kiderült az is, hogy miért hiányzott néhány őszi meccsről dr. Katona Károly. A Star Wars legújabb epizódjában kapott szerepet rutinos játékosunk, akinek a forgatások rengeteg idejét elvették. Most már csak az Oscar-díj átadására kell elutaznia, utána a csapat rendelkezésére fog állni.

 

 

A végére pedig egy bombameglepetés! A France Football hagyományos szavazásánál nem tudtak dönteni Lionel Messi és Cristiano Ronaldo között, ezért az idei aranylabdát az ÚVVSE fiatal játékosa, Fodor Gergely kapta. A díjátadók történetében először az átadási ceremónia félórás csúszással kezdődött, mert az ünnepelt elkésett.

 

 

Szilvási Ferenc :)

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.