2015. november 8. IX. forduló

Újszász U16 – Jászkisér U16 2-1 (2-1)
Újszász, vezette: Rezes Bence

Újszász U16: Fehér Bálint – Berényi Zsolt, Varga Károly, Paplanos Kristóf, Kiss Imre, Dalmadi Dávid, Becskereki László, Sampei Alex (Németh Márk), Nagy Péter, Pomázi Bálint, Paplanos Ákos

Góllövők: Paplanos Ákos (1. perc), Kiss Imre (3. perc)

Nagyszerűen indult a mérkőzés. Már a 3. percben kétgólos előnybe kerültünk a második helyen álló jászkisériek ellen. Ezután akár növelhettük is volna góljaink számát, de nem sikerült kihasználni nagy lehetőségeinket. A vendégek viszont a félidő vége előtt szépíteni tudtak. A folytatásban mindkét oldalon voltak helyzetek, de gólt egyik csapatnak sem sikerült szerezni, így maradt az első játékrészben kialakult 2-1-es eredmény.

 

Újszász U19 – Jászkisér U19 0-2 (0-0)
Újszász, vezette: Borók Károly

Újszász U19: Szabó Gergő – Szűcs Dénes, Nagy Szabolcs, Hájas Levente, Kovács Sándor, Kenyó Márk, Kanálos Róbert, Gulyás Zsolt (Kovács Gergő), Nagy Patrik (Bujdosó István), Pesti Barnabás, Soltész Dávid

Kiállítva: Kovács Sándor (36. perc), Szűcs Dénes (65. perc)

Az első félidőben emberhátrányba kerültünk, majd a második játékrész elején rögtön megszerezték a vezetést a vendégek. Tíz emberrel nem sok esélyünk maradt a folytatásban, sőt újabb gólt kaptunk, majd jött a második kiállítás, ami után végképp elúszott a mérkőzés.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.