2015. október 31. XII. forduló

Újszász – Tiszaföldvár 0-2 (0-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Szöllősi Ferenc

Újszász: Nagyistván Ádám – Fekete Tamás (Rézsó Péter), Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rédei Csaba, Veréb Viktor, Juhász Márk, Fodor Gergely (dr. Katona Károly), Czibak Tibor (Paplanos Ádám)

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Fehér János

 

A 12. fordulóban az újonc Tiszaföldvár csapatát láttuk vendégül. Bár ellenfelünk eddig egész jól szerepel a bajnokságban, azért hazai pályán illő lett volna begyűjteni a három pontot. Az első félidőben többször is közel álltunk a vezető gól megszerzéséhez, több helyzetünk is volt, de a legfontosabb dolog, a góllövés ezúttal sem ment. A 0-0-s félidőt követően a folytatásban abban bíztunk, hogy minél előbb jönni fog a gól, ehelyett az 53. percben mi kerültünk hátrányba, amikor Máté Fazekas talált a kapunkba. Rohanhattunk az eredmény után, mentünk előre, támadtunk a hátul betömörülő, kontrára játszó vendégek ellen. Sikerült is az egyenlítés, de Juhász gólját les miatt nem adta meg a játékvezető. Még ezután is meg volt az esély az egyenlítésre, de az is kevésnek bizonyult, amikor a kapussal álltunk szemben. Már szinte majdnem véget ért a mérkőzés, amikor a 89. percben, az ekkor már 10 emberrel játszó vendégek egy hibát kihasználva Aszódi révén megszerezték második góljukat, így 2-0-s vereséget szenvedtünk hazai pályán. A tiszaföldváriak szinte két lehetőségükből két gólt rúgtak, mi pedig számtalan helyzetünkből egyet sem tudtunk kihasználni, ami már igencsak lesújtó teljesítmény. Hétvégén Rákóczifalván lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.