2015. október 24. XI. forduló

Kisújszállás – Újszász 1-1 (0-1)
Kisújszállás, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rédei Csaba, Fekete Tamás (Rézsó Péter), Fodor Gergely (Lengyel András), Juhász Márk, Czibak Tibor

Góllövő: Czibak Tibor (35. perc)

Napsütéses, remek időben került sor kisújszállási vendégjátékunkra a 11. fordulóban. A pályáról ugyanezt már nem lehetett elmondani, ugyanis rendkívül mély talajú játéktéren küzdhettek meg a csapatok. Nem is várhatott senki szép játékot, a csúszkálás és a sok hiba jellemezte az eléggé alacsony színvonalú első félidőt. Rögtön a mérkőzés elején a hazaiaknak volt nagy helyzete, de Nagyistván Ádám jól mozdult ki a kapuból, és védeni tudott. A 35. percben legnagyobb helyzetünket mi viszont gólra váltottuk, amikor Fekete passza után Czibak került helyzetbe és vágta a labdát a léc alá. Ez a gól azt jelentette, hogy előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban aztán rá sem lehetett ismerni csapatunkra, mintha a pályán sem lettünk volna, előre veszélytelenek voltunk, a hazaiak kapujáig alig jutottunk el. A kisújszállásiak viszont nagy lelkesedéssel végigtámadták a második félidőt, többször is közel álltak a gólszerzéshez, ami a 80. percben sikerült is nekik. Egy szöglet után a hosszún érkező Pintér volt eredményes és kiegyenlített. Sajnos, nem bírtuk el a hazaiak nagy nyomását, és nem tudtuk kapott gól nélkül kihúzni a hátralévő időt. El kell ismerni, hogy a második félidő alapján nem érdemeltünk győzelmet, sőt akár ki is kaphattunk volna. Hétvégén mindenképpen jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy hazai pályán legyőzzük az újonc Tiszaföldvár csapatát.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.