2015. október 17. X. forduló

Újszász – Jászfényszaru 2-0 (2-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kovács Dániel

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián (Lengyel András), Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Gazdag Gyula, Fekete Tamás (Rézsó Péter), Fodor Gergely (Paplanos Ádám), Juhász Márk, Czibak Tibor (dr. Katona Károly)

Góllövők: Fodor Gergely (24. perc), Szarvák Krisztián (36. perc)

A hátsó régióban elhelyezkedő, az ősszel már több alkalommal is súlyos vereséget szenvedő Jászfényszaru csapatát fogadtuk a tizedik fordulóban. Bár a forma alapján mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, mégsem vehettük félvállról ezt az összecsapást, mert tudtuk, hogy nem feltartott kézzel fog kiállni az ellenfelünk. Nem kezdtünk jól. Nagyon sok volt a pontatlanság és a rossz passz. Szerencsére mielőtt vérszemet kaptak volna a vendégeink a 24. percben sikerült megszereznünk a vezetést Fodor Gergely fejesgóljával, ami egyben első gólja is volt a felnőtt csapatban. Megszületett a hetek óta várt gól és abban bíztunk, hogy ezután jönni fog majd a többi is. A 36. percben Szarvák Krisztián sem akart lemaradni és ő is berúgta első felnőtt bajnoki gólját csapatunkban, így kétgólosra nőtt előnyünk. A második félidőre újabb gólok reményében mentünk ki, semmiképpen sem akartunk leállni, ugyanis egy fényszarui szépítő gól nagyon megnehezítette volna a dolgunkat. Újabb érvényes gólt nem sikerült rúgnunk, csupán lesgólokig jutottunk, viszont ismét érintetlen maradt a hálónk, így megmaradt az első félidőben kialakult 2-0-s eredmény. A következő fordulóban Kisújszálláson lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.