2015. szeptember 26. VII. forduló

Kunhegyes – Újszász 0-0
Kunhegyes, 60 néző. vezette: Bán János

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Gazdag Gyula, Fodor Gergely (Hájas Levente), Juhász Márk, Fekete Tamás (Paplanos Ádám), Czibak Tibor

Küzdelmes, hajtós mérkőzésen érintetlenek maradtak a hálók Kunhegyesen, a bajnokság 7. fordulójában. A sok eső ellenére remek pályán mérkőzhettek meg a csapatok. Az első félidőben mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, Nagyistván Ádámnak egy alkalommal nagyot kellett védeni, míg Czibak lövése a kapufát találta el. A folytatásban is csupán helyzetekig jutottak a csapatok az egyébként jó iramú mérkőzésen, amely a végén egy kis szerencsével eldőlhetett volna a javunkra. Összességében a döntetlen igazságosnak mondható. Hétvégén az eddig hibátlan Csépát látjuk vendégül.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.