2015. szeptember 19-én elkezdődött U16-os (serdülő), illetve U19-es (ifi) csapataink számára a 2015/2016-os pontvadászat. A területi bajnokság második csoportjába kaptunk besorolást, csakúgy, mint a Jászapáti, Jászárokszállás, Jánoshida, Jászfényszaru, Jászkisér és Tiszafüred csapatai. A két korosztály egy napon lép pályára az U16-osok 10 órákor, míg az U19-esek 12 órakor játszanak. Az első fordulóban rögtön szabadnaposak voltunk, a második fordulóban pedig Jászkisér otthonába látogattunk.

 

Jászkísér U16 – Újszász U16 5-2 (1-0)
Jászkisér, vezette: Visnyei Zoltán

Újszász U16: Fehér Bálint – Berényi Zsolt, Varga Károly, Paplanos Kristóf, Becskereki László, Dalmadi Dávid (Nagy Péter), Gergi Róbert, Debrei Tamás, Sampei Alex, Pomázi Bálint, Paplanos Ákos

Góllövők: Gergi Róbert (52. perc), Kiss (öngól, 76. perc)

Az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, ehelyett a hazaiak szinte egyetlen lehetőségükből betaláltak. A fordulás után viszonylag gyorsan sikerült egyenlítenünk, ám nem sokáig örülhettünk, ugyanis pár perccel később egy nagy hibát kihasználva, ismét előnybe kerültek a jászkísériek. A 60. percben sajnálatos sérülés történt, játékosunk, Dalmadi Dávid egy beadás után rosszul ért földet és a kezét törte. Ez az eset és a csere alaposan megzavarta csapatunkat, újabb elkerülhető gólokat kaptunk, és csupán szépíteni tudtunk, így a végére 5-2-es vereséget szenvedtünk.

 

Jászkisér U19 – Újszász U19 2-2 (0-1)
Jászkisér, vezette: Visnyei Zoltán

Újszász U19: Szabó Gergő – Nagy Patrik (Soltész Dávid), Szűcs Dénes, Kenyó Márk, Szarvák Zsolt, Gulyás Zsolt, Pesti Barnabás, Konka Csaba (Kovács Gergő), Nagy Szabolcs, Kovács Sándor, Kanálos Róbert

Góllövő: Szarvák Zsolt (2, 43. és 58. perc)

A másodosztályú ifi bajnokságban hosszú idő óta veretlen hazai csapat sorozatát szerettük volna megszakítani. Közel is álltunk ehhez, jól játszottunk, és az előny is nálunk volt kétszer is – amit eléggé nehezen viseltek vendéglátóink –, ám mégis mind a kétszer egyenlíteni tudtak. Sajnos, a végére eldurvult a mérkőzés, s futballpályára nem illő jeleneteket láthattak a kilátogató nézők.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.