2015. szeptember 12. V. forduló

Karcag – Újszász 4-0 (2-0)
Karcag, 150 néző. vezette: Bán János

Újszász: Nagyistván Ádám - Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Rédei Csaba, Fekete Tamás, Lengyel András, Simon Ádám (Veréb Dániel), Fodor Gergely (Paplanos Ádám), Gazdag Gyula, Juhász Márk, Czibak Tibor (Hájas Levente)

A bajnoki címvédő legyőzése után a tavalyi ezüstérmes otthonába látogattunk. A karcagiaktól több kulcsjátékos is távozott a nyáron, de így is jó erőkből áll a még jobban megfiatalodó csapatuk. Nagy önbizalommal kezdtek az elmúlt fordulóban Jánoshidán vereséget szenvedő vendéglátóink, mi pedig úgy, mintha a pályán sem lettünk volna. A 10. percben már az előny is náluk volt, amikor sokadjára nem sikerült felszabadítanunk, ami után Rózsa talált a kapunkba. A bekapott gól nem jelentette számunkra az ébresztőt, továbbra is nagyon tompán és figyelmetlenül játszottunk. Ennek eredményeként a 20. percben Kovács fejelt a kapunkba egy szöglet után, így kétgólosra nőtt a hátrányunk. Már ekkor érezhető volt, hogy ez a mérkőzés elúszott, már csak azért is, mivel semmi veszélyt nem jelentettünk a karcagiak kapujára. Fordulás után sem változott a játék képe, a hazaiak támadtak, mi pedig hibát hibára halmoztunk. A 49. percben egy középre fejelt labdát Balogh köszönt szépen, majd rúgott a kapunkba. Sok idő volt még hátra, de semmi jel nem mutatott arra, hogy akárcsak a szépítés összejöjjön. A 70. percben újabb gólt kaptunk, Balogh berúgta saját maga második, csapata negyedik gólját, így súlyos vereséget szenvedtünk. A múlt heti siker után érthetetlen és értékelhetetlen volt a csapat játéka és hozzáállása. Hétvégén hazai pályán javíthatunk Törökszentmiklós ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.