2015. augusztus 22. II. forduló

Túrkeve – Újszász 1-2 (0-1)
Túrkeve, 120 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Nagyistván Ádám - Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor (Ágoston Kristóf), Veréb Dániel, Rédei Csaba, Fodor Gergely (Simon Ádám), Fekete Tamás (Hájas Levente), Gazdag Gyula, Juhász Márk, Czibak Tibor (Lengyel András)

Góllövők: Gazdag Gyula (18. perc), Rédei Csaba (61. perc)

A nyári szünetben jól erősítő Túrkeve vendégeként léptünk pályára a második fordulóban. A már szinte – évszaktól függetlenül – szokásosnak mondható vizes, sáros talajon küzdhettünk meg vendéglátóinkkal. Nem is alakulhatott ki folyamatos játék. Küzdelem jellemezte az egész mérkőzést. A 18. percben szereztük meg a vezetést Gazdag Gyula révén, aki egy tizenhatoson belül elkövetett kezezésért megítélt büntetőt váltott gólra. Vezetésünk után a túrkeveiek még nagyobb erőket mozgósítottak, azonban a fegyelmezettségünknek és lelkesedésünknek köszönhetően sikerült megtartani előnyünket a szünetig. A második félidő is hasonlóan alakult, jól zártunk, és nem igazán találtak rajtunk fogást, mindezek mellett egészen szép támadásokat vezettünk. Egy ilyen akció után sikerült növelni az előnyünket a 61. percben, amikor Juhász visszagurított labdáját Rédei vágta a hazaiak kapujába. Ezután már érezhető volt, hogy ezt a mérkőzést meg lehet nyerni, bár a túrkeveiek egyre jobban támadtak, igazán nagy veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A szépítés mégis összejött a 10 emberre fogyatkozó hazaiaknak. A hosszabbítás második percében Székely büntetőből talált a kapunkba. Nagy küzdelemben sikerült begyűjtenünk a rendkívül értékes három pontot. Hétvégén ismét idegenben, ezúttal Szajolban lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.