2015. május 16. XXVII. forduló

Újszász – Rákóczifalva 0-4 (0-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Lengyel Gábor- Szabó Attila, Szurmai Tibor, Rédei Csaba (Fekete Tamás), Veréb Dániel, Lengyel András, Veréb Viktor, Csernus Csaba, Juhász Márk, Gazdag Gyula, Sipos Zsolt

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Súlyos vereséget szenvedtünk hazai pályán a már-már mumusunknak mondható Rákóczifalva ellen. A vendégek a 14. percben szerezték meg a vezetést Ruskó révén, aki egy rossz lövésbe tette bele a lábát, majd a labda a hálóban kötött ki. Váratlanul ért minket ez a találat, ám így is megvoltak a lehetőségeink, hogy egyenlítsünk, de képtelenek voltunk a kapuba találni. Nem úgy, mint a rákóczifalvaiak, akik kihasználva védelmi hibánkat, Ruskó 30. percben szerzett újabb góljával kétgólos előnybe kerültek. Nagyon nehéz második félidő várt ránk, de természetesen mentünk előre és próbálkoztunk. Sokszor be is szorítottuk a vendégeket, de mindhiába. Az volt az ember érzése, ha másnap reggelig játszanánk, akkor sem rúgnánk gólt. Megtették ezt helyettünk a falvaiak, akik a 78. percben Kiss P. találatával háromgólos előnybe kerültek, majd a 83. percben Szoboszlai szabadrúgásból beállította a 0-4-es végeredményt. Nagy formajavulásra lesz szükség ahhoz, hogy a hátralévő három fordulóban kozmetikázzunk a tavaszi szereplésünkön. Hétvégén „hat pontos” mérkőzésen lépünk pályára Jánoshidán.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Rákóczifalva 1-0

Góllövő: Paplanos Ádám

Ha nehezen is, de sikerült visszavágni az őszi vereségért ifjúsági csapatunknak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.