2015. május 9. XXVI. Forduló

Kisújszállás – Újszász 1-1 (0-1)
Kisújszállás, 100 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Lengyel Gábor - Szabó Attila, Szurmai Tibor, Lengyel András, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Veréb Viktor (Fekete Tamás), Rézsó Péter, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Gazdag Gyula (Csernus Csaba)

Góllövő: Juhász Márk (33. perc)

 

Ismételten a győzelemben bizakodva léptünk pályára a soron következő kisújszállási mérkőzésünkön. A két csapat között csupán öt pont volt a különbség, ezért semmiképpen sem kaphattunk ki, sőt a három pontért utaztunk vendéglátóinkhoz. Sokat is tettünk ezért az első félidőben, sokkal harcosabban és helyenként jól is játszottunk. A 33. percben szereztük meg a vezetést, amikor Rézsó indult meg középen, kicselezett két-három embert, majd mesteri labdát adott Juhásznak, aki okosan passzolta el azt a hazai kapus mellett. A gól után továbbra is kézben tartottuk a mérkőzést, ám a hazaiaknak kis híján helyzet nélkül sikerült kiegyenlíteni, de Kelemen szabadrúgásból a felső lécet találta telibe. Megmaradt egygólos előnyünk a szünetre. A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv, és akár el is dönthettük volna a mérkőzést, amihez Veréb Viktor állt a legközelebb, de nagy helyzetben rossz megoldást választott. Az utolsó 20-30 percben változott a játék képe, egyre jobban jöttek fel és nyomtak a kisújszállásiak, és a 70. percben ki is egyenlítettek Kelemen révén. A hátralévő időben próbálkozott mindkét csapat, azonban meccslabdája a hazaiaknak volt az utolsó pillanatban, amikor egy visszafejelt labdát a kisúji játékos egy méterről bombázott a kapu fölé. Az akarattal ismét nem volt gond, a vezetést is megszereztük, mégis majdnem pont nélkül maradtunk. Hétvégén Rákóczifalvát fogadjuk hazai pályán.

 

Ifi: Kisújszállás – Újszász 0-1

Góllövő: Fodor Gergely

A mérkőzés hajrájában egy szép fejesgóllal sikerült begyűjteni a három pontot.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.