2015. április 11. XXII. forduló

Karcag – Újszász 2-0 (0-0)
Karcag, 200 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Fekete Tamás, Rézsó Péter (Gazdag Gyula), Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt

 

A nagyszerű formában lévő Karcag ellen léptünk pályára hétvégén. Bár voltak hiányzóink, így is szerettük volna megnehezíteni vendéglátóink dolgát, és minimum elcsípni egy pontot. A mérkőzés úgy alakult, ahogy az várható volt. A hazaiak a labdabirtoklásra helyezték a hangsúlyt, többet támadtak, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni, ami nekünk is köszönhető, hiszen rendkívül szervezetten és fegyelmezetten védekeztünk. 0-0-s félidőt követően sem változott a játék képe, a karcagiak próbálkoztak tovább, de támadásaik sokszor igen erőtlenek voltak. Ekkor még az is benne volt a „levegőben”, hogy egy gyors ellentámadásból a vezetést is megszerezzük. Sajnos nem így történt, a 82. percig tartott ellenállásunk, amikor egy védelmünk mögé bejátszott labdára Németh csapott le, és a kissé bátortalanul kimozduló Lengyel G. mellett a kapuba passzolt. Hátrányba kerülve már egy kicsivel többet kockáztattunk, így szellősebb is lett védekezésünk, ami kedvezett a gyors hazai csapatnak. A 88. percben a kapunk előtt kb. 22 méterre szabálytalanul sikerült megakasztani egy ilyen gyors támadást, ami után Szívós büntetett és védhetetlenül csavart a jobb felső sarokba. Nem volt egy látványos mérkőzés, viszont rengeteget dolgozott mindenki a pontszerzés érdekében. Sajnos, az utolsó tíz percben szertefoszlottak reményeink. Április18-án a bajnokságot vezető Tiszafüredet fogadjuk hazai pályán.

 

Fotók a mérkőzésről: 1. album | 2. album | 3. album

 

Ifi: Karcag – Újszász 2-2

Góllövők: Paplanos Ádám, Pesti Barnabás

Két perc alatt kétgólos hátrányba kerültünk a rangadón, de viszonylag gyorsan sikerült ezt ledolgozni. Újabb gól már nem született, így döntetlennel végződött a találkozó, amivel a karcagiak lehetnek elégedettebbek.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.