2015. március 28. XX. forduló

Túrkeve – Újszász 2-1 (0-1)
Túrkeve, 80 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Rézsó Péter (Czibak Attila), Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Lengyel András, Gazdag Gyula (Fekete Tamás)

Góllövő: Lengyel András (14. perc)

Ismét egy kiesés ellen küzdő csapat ellen léptünk pályára hétvégén, ezúttal Túrkevén. A hazaiaknak minden pontra égetően nagy szükségük van, ezért egy küzdelmes, harcos mérkőzésre számíthattunk az elég mély talajú, sáros pályán. Már a 14. percben sikerült megszereznünk a vezetést, amikor Gazdag szöglete után Lengyel András talált a kapuba. Talán túlságosan is megnyugtatott bennünket ez a gól, érthetetlen módon visszavettünk a tempóból, és szinte „felhoztuk” a hazaiakat. A félidő vége előtt majdnem ki is egyenlítettek, de Balogh lövését Lengyel Gábor nagy bravúrral a felső lécre tolta. A folytatásban egy még jobban feltüzelt túrkevei csapat jött ki az öltözőből, akik folyamatosan letámadtak bennünket, és ez olyannyira megzavart minket, hogy az 53. percben Csider révén ki is egyenlítettek. A bekapott gól után kezdtünk magunkhoz térni, már nem volt akkora nyomás rajtunk, sőt a lehetőségeink is megvoltak, hogy újra magunkhoz vegyük a vezetést. Sajnos, ezen a napon katasztrofális volt a helyzetkihasználásunk, aminek meg is ittuk a levét. A 80. percben a lelkes vendéglátók Csider révén begyötörték második góljukat. Igaz, a találat előtt eléggé egyértelmű szabálytalanság történt, amit nem vett észre a játékvezető. Ennek ellenére csakis magunkat okolhatjuk a vereségért. Jelentős javulásra lesz szükség a helyzetek kihasználásának terén. A következő fordulóban hazai pályán javíthatunk a tavaszt jól kezdő Csépa ellen.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Szurmai Tibor

 

 

Ifi: Túrkeve – Újszász 1-3
Góllövők: Kenyó Márk, Szarvák Krisztián (2)

Már az első félidőben sikerült három gólt rúgni, így gyakorlatilag eldönteni a mérkőzést. A folytatásban kicsit kiengedtünk, és újabb gólt nem szereztünk, viszont a hazaiaknak az utolsó percekben összejött a szépítő találat.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.