2015. március 21. XIX. forduló

Újszász – Martfű 3-1 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: dr. Barta Gábor

Újszász: Kovács György (Lengyel Gábor) - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Fekete Tamás (Hájas Levente), Sipos Zsolt, Csernus Csaba (Czibak Attila), Juhász Márk, Czibak Tibor, Gazdag Gyula

Góllövők: Gazdag Gyula (1. perc), Czibak Tibor (55. perc), Czibak Attila (69. perc)

A nehéz helyzetben lévő, jelenleg kiesés elől menekülő Martfű csapatát fogadtuk hétvégén. Egyértelmű volt, hogy ezen a napon csakis a győzelem és a három pont elfogadható számunkra. Álomszerűen indult a mérkőzés, ugyanis már az első percben megszereztük a vezetést egy eléggé érdekes góllal. Szabó előreívelt labdáját a kaputól kb. 25-30 méterre helyezkedő Gazdag csúsztatta meg, amire Czibak T. csapott le, de csatárunknak hozzá sem kellett érnie, csupán csak megzavarta a vendégkapust, és bekísérte a szél által felgyorsult játékszert a gólvonal mögé. Ennél jobb kezdést nem is képzelhettünk volna el. A folytatásban mi irányítottuk a játékot, igaz, elég sok hiba csúszott be a passzoknál és a végjátékban, ennek is köszönhető, hogy nem sikerült újabb gólokat lőni, és már az első 45 percben eldönteni a mérkőzést. A második félidőben nem sokat változott a játék képe, továbbra is támadtunk és helyzeteket hagytunk ki, mindemellett a martfűiek szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. Az 55. perctől kezdődtek a „Czibak pillanatok”. Előbb Czibak Tibor vette be a vendégek kapuját, majd 15 perccel később Czibak Attila volt eredményes. Ezzel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, és bár húsz perc még hátra volt, újabb gólokat már nem sikerült szerezni. A figyelmünk viszont lankadt, a 89. percben a martfűiek egyetlen lehetőségüket gólra váltották, és Székely révén szépíteni tudtak. Összességében a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben, bánhatjuk, hogy nem sikerült több gólt szerezni, ugyanis ezen a mérkőzésen akár gólkülönbséget is javíthattunk volna. Hétvégén nyilván sokkal nehezebb dolgunk lesz Túrkevén, ahol hasonlóan jó eredményt szeretnénk elérni.

 

Gazdag Gyula különleges gólt szerzett

Fotó: Szurmai Tibor

 

Ifi: Újszász – Martfű 1-1
Góllövő: Fodor Gergely

A vezetést az 55. percben sikerült megszerezni, de a nagy lelkesedéssel, harcosan játszó martfűiek gyorsan kiegyenlítettek. A sok helyzet ellenére már újabb gólt nem sikerült rúgnunk, így be kellett érnünk az egy ponttal.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.