2015. január 12-én kezdte meg a felkészülést labdarúgócsapatunk a tavaszi folytatásra. Sajnos, a pályánk használhatatlansága miatt hetekig csak aszfalton tudtunk futni, valamint a termi edzések mellett részt vettünk a megyei csapatok számára rendezett téli teremlabdarúgó tornán is. Annak ellenére, hogy csapatunk az előkelő 5. helyen telelhetett, nem volt minden rendben az öltözőben, amit kívülállóként nem igazán lehetett észrevenni. Vasas László és a játékosok közötti viszony megromlott, ezért jeleztük a szakosztály vezetősége felé, hogy a továbbiakban nem szeretnénk és nem is leszünk hajlandóak a közös munkára. Kisebb huzavona után végül is megoldódtak a problémák, és február 12-től Szilvási Ferenc vette át a szakmai irányítást, segítője pedig rangidős játékosként Lengyel András lett. Az ifjúsági csapat edzéseit Czapkó Róbert vezényli majd. Szerencsére a játékos keretben nem történtek nagy változások. Nem távozott senki, érkező is csupán egy van Czibak Attila személyében, akit senkinek sem kell bemutatni, ugyanis már nem először húzza magára az újszászi mezt. Összességében a felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, de most már mindenki azért dolgozik, hogy a lehető legjobb állapotba kerüljön csapatunk a március 8-ai rajtra, amikor Jászfényszaru vendégeként lépünk pályára.

 

Új edzővel, Szilvási Ferenccel kezdi a tavaszt a labdarúgócsapat (Fotó: Czapkó Róbert)

 

Hétvégi edzőmérkőzésünkön:

Törökszentmiklós – Újszász 2-3 (1-0)
Február 21. Törökszentmiklós

Újszász: Kovács György – Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Lengyel András, Csernus Csaba, Veréb Viktor, Gazdag Gyula, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor

Csereként pályára lépett: Rédei Csaba, Rézsó Péter, Fekete Tamás, Czibak Attila, Hájas Levente

Góllövők: Sipos Zsolt (2), Csernus Csaba

 

Márciusi bajnoki mérkőzések
Március 8. Jászfényszaru – Újszász
Március 14. Újszász – Jászapáti
Március 21. Újszász – Martfű
Március 28. Túrkeve – Újszász

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.