2014. november 8. XIII. forduló

Újszász – Jánoshida 1-1 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács György - Veréb Viktor, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Szabó Attila, Lengyel András, Csernus Csaba (Gazdag Gyula), Rézsó Péter (Fekete Tamás), Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor

Góllövő: Szijártó (72. perc-öngól)

A múlt heti vesztes mérkőzés után hazai pályán próbáltunk javítani Jánoshida ellen. A két csapat között mindössze egy pont a különbség a tabellán, így mindenki kiélezett csatára számított a szombat délutáni összecsapáson. Rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, mi irányítottunk, helyzetekig is eljutottunk, de a befejezéssel rendre hadilábon álltunk. A gól nélküli első félidő után továbbra is támadásban maradtunk, bár a vendégek is veszélyesebben játszottak. Az 54. percben az történt, ami ilyenkor lenni szokott: a sok kihagyott helyzetünk után a jánoshidaiak gyakorlatilag a semmiből megszerezték a vezetést Albert révén. Ismét nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, rohanhattunk az eredmény után. Próbálkozásainkat azonban sokadjára már siker koronázta, a 72. percben Szijártó öngóljával összejött az egyenlítés. Nagy erőket mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért, amire meg is volt a lehetőségünk, de Juhász óriási helyzetben egész közelről a kapu fölé lőtt, és Sipos gólját les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően elhullajtottunk két pontot egy olyan mérkőzésen, amit illett volna megnyerni. A következő fordulóban Fegyvernekre utazunk, ahol minden bizonnyal nem lesz ennyi lehetőségünk a gólszerzésre.

 

Ifi: Újszász – Jánoshida 3-0

Góllövők: Paplanos Ádám, Kenyó Márk, Szarvák Krisztián

A múlt heti meglepő vereség után viszonylag simán gyűjtötte be a három pontot ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.