2014. november 1. XII. forduló

Rákóczifalva – Újszász 3-2 (2-0)
Rákóczifalva, 100 néző. vezette: Csányi Tamás

Újszász: Kovács György - Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel (Fekete Tamás), Rédei Csaba (Gazdag Gyula), Lengyel András (Rézsó Péter), Veréb Viktor, Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor

Góllövők: Sipos Zsolt (55. perc), Czibak Tibor (62. perc)

Az előző szezonban oda-vissza kikaptunk vendéglátóinktól, így ennek elég motivációnak kellett volna lennie ahhoz, hogy most visszavágjunk ellenfelünknek. Nem jól kezdtük a mérkőzést, már az első percekben rengeteg hiba csúszott be, és eléggé tompák voltunk. A 19. percben aztán fordulat következhetett volna be – bár ezt már sose fogjuk megtudni –, ha a játékvezető kiállítja, és nem csupán sárga lapot ad a tizenhatoson kívül kezező, gólhelyzetet megakadályozó hazai kapusnak. A piros lap elmaradt, 10 perccel később viszont jogos büntetőt ítéltek ellenünk, amit Szoboszlai váltott gólra. Nehezedett az amúgy sem könnyű helyzetünk, a nagy kedvvel játszó hazaiak tovább támadtak, és a 36. percben Nász góljával kétgólosra növelték előnyüket. A szünet után úgy mentünk ki a pályára, hogy megpróbálunk legalább egy pontot elcsípni. Akaratban és játékban is sokkal többek voltunk, mint az első játékrészben, és az 55. percben Sipos góljával szépíteni is tudtunk. Már kezdtünk belelkesedni a szépítés után, ám három perccel később Hadad Hychem fejelt a kapuba, így újra távolabb került a pontszerzés. Amolyan minden mindegy alapon támadtunk és mentünk előre, aminek eredményeként a 62. percben szerzett Czibak góllal ismét faragtunk hátrányunkból. A hátralévő időben többször is szinte egy kapuztunk, és beszorítottuk a hazaiakat, de újabb gólt nem tudtunk szerezni, így pont nélkül maradtunk ezen a napon.

 

Ifi: Rákóczifalva – Újszász 4-2

Góllövők: Kenyó Márk, Varga Martin

Elszenvedte első vereségét ifjúsági csapatunk. Szomorú érdekesség, hogy a mérkőzés előtt a mindössze három ponttal rendelkező Rákóczifalva ellen történt mindez.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.