2014. október 25. XI. forduló

Újszász – Kisújszállás 3-2 (0-1)
Újszász, 200 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Lengyel Gábor - Fekete Tamás (Gazdag Gyula), Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba (Rézsó Péter), Lengyel András, Veréb Viktor, Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor

Góllövők: Sipos Zsolt 2 (57. perc, 76. perc), Csernus Csaba (89. perc)

Az edzőváltáson átesett Kisújszállás csapatát fogadtuk a XI. fordulóban. Rendkívül motivált és szervezett együttessel találtuk magunkat szemben, akik a 20. percben egy védelmi hibánkat kihasználva Mile révén megszerezték a vezetést. A bekapott gól után kezdtünk ébredezni, több nagy helyzetünk is volt, de az első 45 percben nem jött össze a gólszerzés. A folytatásban minél hamarabb próbáltunk egyenlíteni, ami az 57. percben sikerült is. Rédeivel szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért megkaptuk a jogos tizenegyest, amit Sipos váltott gólra. Tovább mentünk előre, ezúttal már a vezetés megszerzéséért, de a 68. percben hidegzuhanyként ért minket Ladányi szögletből érintés nélkül becsavart gólja. Az előny ismét a vendégeknél volt, de továbbra sem adtuk fel a küzdelmet. A 76. percben Czibak emelte át a labdát a kapuson, az érkező Sipos pedig becsúszva kotorta be egyenlítő gólunkat. „Őrült” utolsó tíz percre volt kilátás, ugyanis mindkét fél a győzelemre hajtott, amiből ezúttal mi jöttünk ki szerencsésebben. A 89. percben egy szöglet utáni kavarodásból Csernus elé került a labda, aki okosan a jobb sarokba belsőzte győztes gólunkat. Ha kis szerencsével is, de sikerült begyűjteni a három pontot ezen a rendkívül nehéz mérkőzésen. A csapat tartását mutatja, hogy kétszer is fel tudtunk állni vesztes állásból. Hétvégén Rákóczifalván lépünk pályára.

 

Ifi: Újszász – Kisújszállás 3-0

Góllövők: Kenyó Márk (2), Vasas Ádám

3-0-s győzelemmel sikerült kijavítani múlt heti botlásunkat.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.