2014. október 18. X. forduló

Kunhegyes – Újszász 1-7 (1-5)
Kunhegyes, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Lengyel Gábor - Farkas Gábor (Fekete Tamás), Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Veréb Viktor, Csernus Csaba, Juhász Márk, Czibak Tibor (Gazdag Gyula), Sipos Zsolt

Góllövők: Czibak Tibor 3 (44., 56., 62. perc), Sipos Zsolt 2 (5., 40. perc), Veréb Viktor (13. perc), Csernus Csaba (25. perc)

A tizedik fordulóban a tavalyi megye II-es bajnokságot megnyerő, az idén újonc Kunhegyes otthonába látogattunk. Mindenképpen a három pontért utaztunk vendéglátóinkhoz, bár arra senki sem gondolt, hogy ilyen egyszerű dolgunk lesz. Már az 5. percben megszereztük a vezetést, amikor Czibak ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. Sipos büntetőjét előbb védte a hazaiak kapusa, a kipattanó után viszont már tehetetlennek bizonyult. Tíz perccel később szép támadás után Veréb Viktor talált a kapuba, így már az első negyedórában kétgólos előnyre tettünk szert. Lankadt is egy kicsit a figyelmünk, a 22. percben egy jobb oldalon vezetett támadás után a középen érkező Tyukodi A. szépített. Nem sokáig örülhettek azonban az egyenlítésben bizakodó hazaiak, mert három perccel később Csernus is feliratkozott a góllövők közé. Még mindig nem volt vége a félidőnek, a 40. percben Sipos megszerezte második gólját, négy perccel később pedig Czibak találatával gyakorlatilag lerendezte a fontosabb kérdéseket. A szünet után nem is lehetett más célunk, mint megtartani az eredményt, felszabadultan játszani, esetleg újabb gólt, gólokat szerezni. Így is történt, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, amelyből Czibak az 56. és a 62. percben újabb gólokat lőtt, így a végére 7-1-es kiütéses győzelmet arattunk. Már-már „sörmeccs” jellege volt néha a mérkőzésnek, a hazaiak nem mutattak túl nagy ellenállást, a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Örömünk mégsem lehetett felhőtlen, ugyanis az elsődleges vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy Farkas Gábor komoly térdsérülést szenvedett. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki. A következő mérkőzésen várhatóan nehezebb feladat vár ránk hazai pályán Kisújszállás ellen.

 

Ifi: Kunhegyes – Újszász 2-2

Góllövők: Rézsó Péter, Kenyó Márk

2-0-s előnyre tett szert a csere nélkül felálló ifjúsági csapatunk, amit még az első félidőben kiegyenlítettek a hazaiak. Bár még az utolsó percekben is megnyerhettük volna a mérkőzést, újabb gólt már nem sikerült szerezni, így tíz forduló után most veszített először pontokat csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.