2014. október 4. VIII. forduló

Tiszafüred – Újszász 3-0 (0-0)
Tiszafüred, 200 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György - Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Lengyel András, Rédei Csaba, Veréb Viktor, Rézsó Péter, Fekete Tamás (Gazdag Gyula), Csernus Csaba, Czibak Tibor

A nem éppen szerencsés sorsolásunknak köszönhetően Karcag után rögtön egy másik éllovassal kellett megküzdenünk, ezúttal Tiszafürededdel. Sajnos, egész héten, de még az indulás előtt is adódtak problémák, így sok jóra nem számíthattunk ezen a nehéz mérkőzésen. Az előző fordulóhoz képest azért szembetűnő volt a változás, sokkal fegyelmezettebbek és szervezettebbek voltunk. Az első félidőben nem is nagyon tudtak olyan hatalmas helyzetet kidolgozni a mérkőzést nagy részben irányító hazaiak. Fordulás után azonban percek alatt sikerült lerombolni mindent. Az 50. percben vitatható tizenegyest fújtak be ellenünk, amit Gácsi nagyon magabiztosan értékesített. Négy perccel később Nagy T. vette be a kapunkat, így pillanatok alatt kétgólosra nőtt hátrányunk. A 63. percben egy szöglet után Serucza fejelt a hálóba, ezzel tulajdonképpen negyed óra alatt lerendezték a mérkőzést a vendéglátók. Sajnos ezen a napon a szerencse sem állt mellettünk, még a kapufáról is kifelé pattant a labda, talán a különbség túlzó, de mindenképpen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a fürediek. Hétvégén a nagyon jó formába lendülő Szajol csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

Ifi: Tiszafüred – Újszász 1-5

Góllövők: Paplanos Ádám (2), Szabó Tamás, Kenyó Márk, Szarvák Krisztián

A vezetést a hazaiak szerezték meg a 19. percben, amire öt gól volt a válaszuk a mieinknek.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.