2014. szeptember 6. IV. forduló

Martfű – Újszász 2-3 (0-1)
Martfű, 150 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kovács György - Fekete Tamás, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Veréb Viktor, Rézsó Péter (Gazdag Gyula), Juhász Márk, Csernus Csaba, Czibak Tibor

Góllövők: Czibak Tibor 2 (30. perc és 86. perc), Lengyel András (70. perc)

Újabb idegenbeli mérkőzéssel folytattuk a bajnokság küzdelmeit. Ezúttal Martfűn léptünk pályára. A megszokott kezdőcsapatból Sipos Zsolt és Szabó Attila is hiányzott különböző okok miatt, viszont így lehetőség nyílt arra, hogy felnőtt bajnoki mérkőzésen is bemutatkozhasson csapatunkban Rézsó Péter. Elszántan és fegyelmezetten játszottunk az első perctől kezdve, ráadásul a helyzeteink is megvoltak. A 30. percben megszereztük a vezetést, aki becselezte magát a tizenhatoson belülre, majd éles szögből nagy gólt rúgott a jobb felső sarokba. Továbbra is támadásban maradtunk, de gólt csak a második félidő 70. percében sikerült szereznünk. Ekkor Czibak szögletéből Lengyel András volt eredményes. Kétgólos vezetésünk tudatában talán túlságosan megnyugodtunk, amire gyorsan rá is fáztunk. Az első félidőhöz képest sokkal veszélyesebben játszó hazaiak a 74. percben Sárkány góljával szépíteni tudtak. A gól után tovább rohamoztak az egyenlítés érdekében, de ismét jött Czibak, és pimasz átemelős góljával 3-1-re alakította a mérkőzés állását. Ezzel még mindig nem volt vége. A 88. percben Csortos szlalomozott négy-öt emberünk között, majd Kovács mellett a kapunkba passzolt. Ismét sikerült a szépítés a hazaiaknak, de újabb fordulatra már nem volt idő, így sikerült elhoznunk mind a három pontot Martfűről. A következő mérkőzésen hazai pályán Túrkeve csapatát fogadjuk.

 

Ifi: Martfű – Újszász 1-2

Góllövők: Paplanos Ádám, Szarvák Krisztián

Újabb győzelmével eddig továbbra is 100%-os ifjúsági csapatunk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.