2014. augusztus 23. II. forduló

Újszász – Jászfényszaru 2-1 (1-0)
Újszász 150 néző. Vezette: Csányi Tamás

Újszász: Lengyel Gábor- Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Veréb Viktor, Csernus Csaba, Fekete Tamás (Tímár Martin), Gazdag Gyula (Sipos Zsolt), Czibak Tibor

Góllövő: Lengyel András 2 (9. és 69. perc)

A második fordulóban hazai pályán fogadtuk az újonc Jászfényszaru csapatát. A nyitányon 70 percet emberhátrányban játszva kaptak ki csupán 1-0-ra a bajnokság egyik esélyesének tartott csapatától, a Jászapátitól, így tudtuk hogy nem számíthatunk egyszerű mérkőzésre. Az elejétől kezdve letámadtak minket az elég nagy „önbizalommal” érkező vendégek, a vezetést viszont mégis mi szereztük meg a 9. percben Lengyel András fejesgóljával. A továbbiakban kiegyenlített játék folyt a pályán, kivéve a félidő utolsó 10-15 percét, amikor beszorultunk a kapunk elé, és csupán a szerencsén múlt, hogy nem döntetlennel fordulhattunk. A második félidőben tovább támadtak a mezőnyben egyébként jól passzoló vendégek, de gólt ismét mi szereztünk. A 69. percben Csernus beadását ismét Lengyel András fejelte a kapuba. Kétgólos hátrányban sem adta fel az újonc, ebből következve a védekezésre kevés gondot fordított, így benne volt a lehetőség, hogy újabb gólt szerezve végképp eldöntjük a mérkőzést. Nekünk ez nem jött össze, a szépítés a vendégeknek viszont igen. A 87. percben egy tizenhatoson belüli kavarodás után Baranyi vette be kapunkat. A hátralévő pár percet már sikerült kihúzni, így újabb három ponttal gazdagodtunk. A következő fordulóban nehéz feladat vár ránk Jászapátin, de semmiképpen sem feltartott kézzel utazunk a bajnokság egyik fő esélyeséhez.

 

IFI: Újszász-Jászfényszaru 3-2

Góllövők: Rézsó Péter, Farkas Antal, Szarvák Krisztián

Korán hátrányba kerültünk, amit még az első félidőben sikerült kiegyenlíteni. A folytatásban két gólt is berámoltunk, és úgy tűnt eldől a mérkőzés, ám a vendégek szépíteni tudtak, így a végén kicsit izgulhattunk, de sikerült itthon tartani a három pontot. A mérkőzés után átvehették fiataljaink a tavalyi bajnokság második helyéért járó ezüstérmeiket, amihez még egyszer gratulálunk!

Szurmai Tibor

 

Éremátadás
(Fotó: Szilvási Ferenc)

 

Az ezüstérmes ifjúsági csapat
(Fotó: Szilvási Ferenc)

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.