2014. május 3. XXV. Forduló

Cibakháza – Újszász 0-5 (0-2)
Cibakháza, 50 néző. vezette: Tóth Pál

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Rédei Csaba, Lengyel András, Juhász Márk, Fekete Tamás (Mérész Zoltán), Csernus Csaba (Varga I. Krisztián), Czibak Tibor, Sipos Zsolt

Góllövők: Juhász Márk (9. perc), Sipos Zsolt 2 (24. perc, 60. perc), Szurmai Tibor (82. perc), Czibak Tibor (88. perc)

Barátságtalan időjárás, óriási felhőszakadás és jégeső fogadott minket Cibakházán. Bár rengeteg csapadék esett le rövid idő alatt, ez nem befolyásolta a pálya minőségét, ugyanis a homokos talaj gyorsan elnyelte a nagy mennyiségű vizet. Jól kezdtük a mérkőzést, már a 9. percben megszereztük a vezetést, amikor Sipos cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd vissza passzából Juhász volt eredményes. A 24. percben Sipos nem szeretett volna lemaradni a góllövésben, Czibak passza után megszerezte második gólunkat. Megnyugtató előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban is hasonló volt „a felállás”: mi támadtunk a hazaiak pedig védekeztek. Igazi veszélyt nem jelentettek a kapunkra. A 60. percben büntetőhöz jutottunk, amit Sipos értékesített és ezzel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. Az utolsó tíz percben Szurmai és Czibak is bevette a vendéglátók kapuját, így a végére 5-0-s kiütéses győzelmet arattunk. Talán senki sem számított ilyen sima mérkőzésre, de összességében ilyen különbséggel is megérdemelten hoztuk a számunkra kötelező három pontot. Reméljük ez a győzelem lendületet ad a folytatáshoz. Hétvégén Kisújszállás csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

Fotó: Farkas István

 

Ifi: Cibakháza – Újszász 1-5
Góllövők: Molnár András (4), Szarvák Krisztián

Szakadó esőben és ismét tartalékos felállásban hozta a kötelező győzelmet ifjúsági csapatunk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.