2014. március 29. XX. Forduló

Újszász – Jászárokszállás 1-0 (1-0)
Újszász, 150 néző. vezette: Ágotai Tamás

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, Szabó Attila, Fekete Tamás, Csernus Csaba, Juhász Márk (Kerekes Dávid), Sipos Zsolt, Czibak Tibor, Markót Zoltán (Rédei Csaba)

Góllövő: Sipos Zsolt (10. perc)

A tavaszi szezont jól kezdő Jászárokszállás csapatát fogadtuk hétvégén. Az őszi odavágón 1-1-es döntetlent értünk el ellenük egy olyan mérkőzésen, amelyet gólokkal kellett volna megnyernünk. Nagy lehetőség előtt álltunk, ugyanis győzelmünk esetén megkezdtük volna a felzárkózást a tabellán. A 10. percben szereztük meg a vezetést. Czibak jó ütemben tolta meg a labdát a tizenhatoson belül, majd a vendégek védője szabálytalankodott vele szemben. A megítélt büntetőt Sipos váltotta gólra. Vezetésünk után sem álltunk le, tovább próbálkoztunk, és újabb gólt sikerült elérni, de Sipos fejjel szerzett találatát les címén érvénytelenítette a játékvezető. Az árokszállásiaknak óriási ziccere nem igazán volt, de gyors játékosaik révén veszélyes kontrákat vezettek. A második játékrészben többször is bebiztosíthattuk volna győzelmünket, de hol pontatlanok voltunk, hol pedig a vendégek kapusa mutatott be bravúrt, így újabb gólt nem sikerült szerezni. A lehetőségek alapján mindenképpen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A jó folytatásban bízva a következő fordulóban Túrkeve csapatát fogadjuk.

 

Ifi: Újszász – Jászárokszállás 5-0
Góllövők: Szarvák Krisztián (2), Fodor Gergely (2), Kenyó Márk (1)

Ezen a mérkőzésen már az igazi arcát mutatta ifjúsági csapatunk. Magabiztos, gólzáporos győzelmet aratott.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.