2013. november 16. XIV. forduló

Fegyvernek – Újszász 9-1 (6-0)
Fegyvernek, 200 néző. vezette: Bán János

Újszász: Szaszkó Csaba - Ágoston Kristóf (Földi Gergő), Szurmai Tibor, Lengyel András, Varga I. Krisztián - Juhász Márk, Markót Zoltán,- Balogh Zsolt (Fajkó Richárd), Csernus Csaba, Varga II. Krisztián,- Sipos Zsolt

Góllövő: Sipos Zsolt (60. perc)

 

A hetek óta tartó sikertelenség után hétvégén elérte a csúcspontját vesszőfutásunk. Megsemmisítő, megalázó vereséget szenvedtünk Fegyverneken. Már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés. A hazaiak akkor kerültek gólhelyzetbe, amikor csak akartak, és ha Szaszkó nem mutat be két-három bravúros védést, akár több góllal is fordulhattak volna. Bár a védekezésre kevés gondot fordítottak, nekünk ez sem volt elég ahhoz, hogy a kapuba találjunk. A folytatásban mégis összejött a becsületgól. A 60. percben Sipos fejelt a hazaiak kapujába. Ettől függetlenül nem sokat változott a játék képe. A vendéglátók biztos vezetésük tudatában könnyedén, nagy önbizalommal játszottak, mi pedig szinte csak asszisztáltunk. Nem tudtuk megakadályozni az újabb gólokat, így a végére nagyon súlyos, 9-1-es vereséget szenvedtünk. A hátralévő két hazai mérkőzésünkön nem lehet más célunk, minthogy a becsületünkért játszva legyőzzük Szajol illetve Csépa csapatát.

 

Ifi: Fegyvernek – Újszász 0-5
Góllövők: Molnár András (2), Fodor Gergely, Farkas Antal, Varga Martin.

Kiütéses győzelemmel sikerült kijavítani az előző két fordulóban elszenvedett vereséget.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.