2013. október 12. IX. forduló

Jánoshida – Újszász 4-2 (1-1)
Jánoshida, 150 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf, Mérész Zoltán (Földi Gergő), Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Rédei Csaba (Szabó Attila), Lengyel András, - Juhász Márk, Csernus Csaba, Balogh Zsolt (Fajkó Richárd),- Sipos Zsolt

Góllövők: Mérész Zoltán (31. perc), Csernus Csaba (59. perc)

Szenzációs pálya és egy masszív hazai csapat várt ránk Jánoshidán. Jó iramban kezdődött el a mérkőzés. A vendéglátók az első perctől kezdve támadóan léptek fel és akár a vezetést is megszerezhették volna. Ennek ellenére a 31. percben mi jutottunk előnyhöz. Mérész jobb oldalról elvégzett szabadrúgása szállt középre, amibe senki sem ért bele, így a labda akadálytalanul került a hálóba. Vezető gólunk után kis híján megdupláztuk előnyünket. Szép támadás után Juhász állt Kolláth-tal szembe, de középpályásunk túl közel került a kapushoz, aki így hárítani tudta a lövését. Ezzel még nem volt vége akciónknak. A kipattanó labdát a második hullámban érkező Sipos lőtte el, de ezúttal is a hazaiak hálóőre volt a nyerő. Nem sokáig örülhettünk vezetésünknek. A 37. percben Mészáros használta ki védelmi megingásunkat és egyenlített. 1-1-es döntetlennel fordulhattunk. A második félidő nem jól kezdődött számunkra. A 46. percben Ábel lőtt kapura egy röviden kifejelt labdát és az előny már a hazaiaknál volt. Nem esett össze a csapat. Az 59. percben Csernus húzogatott nagyszerűen, majd tisztára játszotta magát és kilőtte a bal alsó sarkot. 2-2-es állásnál, a 62. percben jött a sokak által vitatott szituáció. Egy jánoshidai támadás után Czibak fejesébe Mérész ugrott bele és háttal sodorta el a labdát. A hazai játékosok kezezést kiabáltak, Kóródi sporttárs pedig habozás nélkül büntetőt ítélt. A 11-es mellett – amit Ábel értékesített – a hevesen reklamáló Lengyelt kiállította a játékvezető. Gól- és emberhátrányban nagyon nehéz utolsó félóra várt ránk. Megpróbáltunk egyenlíteni, de ekkor már benne volt a mérkőzésben, hogy bármikor újabb gólt kaphatunk. Így is történt: a 81. percben Benedek talált be, és kialakította a 4-2-es végeredményt. Nem fogjuk megtudni, hogy mi történt volna, ha 2-2-es állásnál a játékvezető nem nyúl bele a mérkőzésbe téves ítéletével. Ettől függetlenül még mindig rossz passzban van a csapat. Hétvégén Cibakházát fogadjuk hazai pályán. Kötelező lesz begyűjteni a pontokat.

 

Ifi: Jánoshida – Újszász 1-2
Góllövő: Szarvák Krisztián (2)

Rangadót sikerült hátrányból megfordítani ifjúsági csapatunknak. Győzelmünkkel az első helyre ugrottunk a bajnoki tabellán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.