2013. augusztus 31. III. forduló

Mezőtúr - Újszász 1-1 (0-1)
Mezőtúr, 150 néző. Vezette: Kubovics Balázs

Újszász: Kovács György - Tímár Martin, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Fekete Tamás, Lengyel András, Sipos Zsolt, Csernus Csaba, - Balogh Zsolt (Földi Gergő), Markót Zoltán (Rédei Csaba)

Góllövő: Sipos Zsolt (33. perc)

Első győzelmünkre készültünk az előző szezonban kieső, a visszalépések miatt azonban mégis bent maradó Mezőtúr otthonában. A mérkőzés elején úgy tűnt, kellemes ellenfélre számíthatunk, és akár több gólos győzelmet is arathatunk majd. Ahogy telt-múlt az idő, úgy hagytuk ki nagyobbnál nagyobb ziccereinket. A 33. percben Markót szöglete után Sipos elé került a labda, akinek sikerült begyötörni vezető gólunkat. Még az első félidő vége előtt növelhettük volna előnyünket, de képtelenek voltunk a kapuba találni. A folytatásban is hasonló volt a szereposztás, azzal a különbséggel, hogy a hazaiak valamivel veszélyesebbek voltak, és egy-két kontrájukban benne volt a lehetőség, hogy találnak egy gólt. Így is lett, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. A 91. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgás szállt be középre, az érkező Vida pedig testtel a kapunkba sodorta a labdát, ezzel az utolsó pillanatban pontot mentettek a hazaiak. Döntetlen és döntetlen között is van különbség. A csépai pontszerzésünk szinte győzelemmel ért fel, most viszont olyan volt a hangulat, mintha vereséget szenvedtünk volna egy olyan mérkőzésen, amelyet gólokkal kellett volna megnyernünk. Még mindig várat magára első győzelmünk. Hétvégén Martfűre látogatunk, ahol szintén nem lesz egyszerű feladat begyűjteni a pontokat.

 

IFI: Mezőtúr – Újszász 0-3
Góllövők: Molnár András (2), Pető Dániel

Nem okozott gondot a hazaiak legyőzése ifjúsági csapatunknak még úgy sem, hogy két játékosunk (Fodor Gergely, Gulyás Zsolt) is a kiállítás sorsára jutott.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.