2013. szeptember 21. VI. forduló

Túrkeve – Újszász 1-1 (0-1)
Túrkeve, 150 néző. vezette: Dobos Zsolt

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Tímár Martin, - Rédei Csaba, Lengyel András, - Juhász Márk (Fekete Tamás), Sipos Zsolt, Csernus Csaba, - Balogh Zsolt

Góllövő: Csernus Csaba (15. perc)

Kalandosra sikeredett túrkevei kirándulásunk. Az öltözők felújítása miatt úgy volt, hogy a sportcsarnokban öltöznek csapataink, de érkezésünkkor senki sem tartózkodott ott, aki ajtót tudott volna nyitni nekünk. Mivel idő szűkében is voltunk, ezért az ifi csapat a lelátón, a felnőtt pedig a buszon öltözött át. És, hogy a körülmények még kedvezőtlenebbek legyenek, szinte a mérkőzés kezdetekor óriási eső zúdult az amúgy sem a legjobb minőségű pályára. A szakadó eső és a csúszós pálya alaposan rányomta bélyegét a mérkőzésre. Nem tudott kialakulni folyamatos és élvezhető játék. A 15. percben szereztük meg a vezetés Csernus révén, aki első bajnoki gólját szerezte Újszász színeiben. Félidei vezetésünk után a folytatásban több veszélyes helyzetet is kialakítottak a túrkeveiek, de volt, amikor a szerencse állt mellénk, és volt, amikor a jól védő Kovács tudott hárítani. A 84. percben azonban már ő is tehetetlennek bizonyult. Sajnos már szokásosnak mondható határozatlanságunk és figyelmetlenségünk után Laskai gyötörte be a hazaiak egyenlítő gólját. Két ellentétes félidőt láthattak a kilátogató nézők. Az első félidőben mi, a másodikban a túrkeveiek voltak a veszélyesebbek, így igazságosnak mondható a pontosztozkodás. A szerdai kisújszállási kupamérkőzésünk után hétvégén Karcagra látogatunk.

 

Ifi: Túrkeve – Újszász 2-3
Góllövők: Paplanos Ádám (2), Szarvák Krisztián

2-0-s vezetés után kiengedtünk, majd úgy nézett ki, megzavart minket, hogy kettős emberhátrány helyett ezúttal kettős emberelőnybe kerültünk. Az utolsó pillanatban azonban sikerült bevinni a győztes találatot.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.