2013. szeptember 16. V. forduló

Jászárokszállás – Újszász 1-1 (0-1)
Jászárokszállás, 200 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Tímár Martin, - Lengyel András, Rédei Csaba,- Juhász Márk (Fekete Tamás), Sipos Zsolt, Csernus Csaba, - Balogh Zsolt

Góllövő: Balogh Zsolt (33. perc)

Zsinórban ötödik idegenben lejátszott mérkőzésünkre került sor Jászárokszálláson. A hazaiak még nem nyertek az idei bajnokságban, mi pedig arra törekedtünk, hogy ne most szakadjon meg ez a szériájuk. Jó iramú, hajtós mérkőzés alakult ki. A 33. percben szereztük meg a vezetést Balogh révén, aki Juhász jobb oldalról beadott labdáját fejelte a kapuba. Vezető gólunk után pár perccel Csernus tört be nagyszerűen a tizenhatoson belülre, majd lőtte el a labdát, ami centikkel kerülte el a hosszú sarkot. Nagyon érett a második gólunk. Ezzel még nem volt vége helyzeteinknek. A következő lehetőség Balogh előtt adódott, aki a kapussal szemben találta magát, de lövése a hazai hálóőr melléről vágódott szögletre. Még a félidő vége előtt Lengyel is növelhette volna előnyünket, de fejese éppen, hogy célt tévesztett. Már az első 45 percben pontot kellett volna tenni a mérkőzés végére. A folytatásban a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de egy jó darabig sikerült állnunk a sarat, sőt benne volt a mérkőzésben, hogy bármikor gólt szerezhetünk. Balogh például egyedül vihette a labdát a kapusra, de támadónk a leglassabb cselt választotta, azaz sokáig pepecselt, így beérte védője, és az utolsó pillanatban menteni tudott. A 88. percben a mezőtúri mérkőzéshez hasonlóan a sors ismét büntetett elpuskázott lehetőségeinkért. Nem tudtunk felszabadítani a tizenhatosunk előterében, a labda Kaszab elé került, aki többet ésszel, mint erővel alapon belsővel laposan passzolta el a labdát a lábak között. Kovács hiába nyújtózkodott, a játékszer a kapunk bal sarkában kötött ki. Bosszantó, de idén már a második mérkőzésünk, ahol győztes állásból az utolsó pillanatokban veszítünk pontokat. Még mindig várat magára idei első hazai mérkőzésünk. Hétvégén ismét idegenben, Túrkevén lépünk pályára.

 

Ifi: Jászárokszállás – Újszász 1-4
Góllövők: Szarvák Krisztián (3), Pető Tibor

Félgőzzel játszva is hozta a kötelezőt ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.